Kiitos kaikille Reppu joka selkään -keräykseen osallistuneille!

OP Etelä-Häme keräsi taas yhdessä HOPE ry:n kanssa reppuja ja koulutarvikkeita lahjoituksina vähävaraisten perheiden koululaisille. Keräyksellä haluttiin varmistaa jokaiselle koulutaival, jota käydä hymyssä suin. Kampanja oli osa OP Ryhmän ja HOPE ry:n valtakunnallista Reppu joka selkään -keräystä.

Jo ennen koronakriisiä yli 112 000 lasta Suomessa eli vähävaraisissa perheissä, ja tilanne on muuttunut haastavammaksi pandemian myötä. HOPE ry:n toiminnan piirissä oleville lapsiperheille kaikki tuki on tervetullutta, ja apua kaivattiin etenkin jännittävän koulutien alkaessa.  

OP Etelä-Häme tuki tänä vuonna vähävaraisten lasten ja nuorten tasavertaista koulutietä keräämällä yhteensä 85 reppua, lukuisia penaaleja sekä muita koulutarvikkeita toimialueen perheille yhdessä asiakkaiden kanssa. Keräys toteutettiin yhteistyössä vähävaraisia perheitä auttavan HOPE ry:n kanssa. 

– Kaikilla on oikeus käydä koulua iloiten, ja pienillä teoilla voidaan saada aikaan merkityksellisiä kokemuksia. Haluamme kiittää yhdessä HOPE ry:n kanssa tuesta lapsiperheiden avuntarpeeseen, kertoo asiakkuusjohtaja Meri-Tuulia Huurreniemi OP Etelä-Hämeestä.  

Yhteistyö koululaisten hyväksi koetaan tärkeäksi, sillä kaikille halutaan mahdollistaa mieluisa koulutaival. Tarvikkeilla on suuri merkitys kouluintoon, minkä vuoksi myös mahdollisuus omaan reppuun on tärkeä. Uusi reppu varmistaa myös sen, että lapsi voi tuntea samanarvoisuutta ikäistensä parissa. 

– Koulunaloittajien lisäksi myös vanhemmat oppilaat kaipaavat mieleisiään tarvikkeita, Meri-Tuulia muistuttaa.  

Jo kuudennen kerran järjestetyn keräyksen tavoitteena oli ilahduttaa kaikenikäisiä koululaisia kautta maan. Myös aiempina vuosina lahjoituksia on saatu huikea määrä.