OP:ssa pankkineuvottelut hoituvat pääosin puhelimessa tai verkkotapaamisissa

Pankki suosittelee käyttämään ostoksissa lähimaksua ja asioimaan digitaalisissa kanavissa

- Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveyden takaaminen on meille ehdottoman tärkeää, toteaa toimitusjohtaja Mika Helin OP Etelä-Hämeestä.  Toivomme, että tänä poikkeuksellisena aikana asiakkaat hoitavat mahdollisimman suuren osan pankki- ja vakuutusasioista digitaalisissa kanavissa (OP-Mobiili, op.fi -verkkopalvelu, verkko- ja puhelinneuvottelut) ja maksavat ostokset maksukortilla.

- Suurin osa asiakasneuvotteluista on pystytty hoitamaan puhelimitse tai verkkoneuvotteluissa, kertoo Mika Helin. Me teemme kaikkemme, että yritysten ja yksityishenkilöiden tarpeisiin vastataan, joustoja koronan aiheuttamista taloudellisista vaikeuksista toteutetaan ja myös rahoitetaan uusia hankkeita. Haluamme pitää osaltamme yhteiskunnan pyörät pyörimässä, myös vaikeana aikana.

OP Etelä-Häme tarjoaa kassa-asiointia riskiryhmille klo 10.00-12.00 välisenä aikana neljässä konttorissa

– Pankin kanssapalveluissa tapahtuu paljon asiakaskohtaamisia ja näitä palveluita käyttävät erityisesti riskiryhmiin kuuluvat iäkkäämmät asiakkaat. Suosittelemme kaikille asiakkaillemme maksamista korteilla käteisen sijaan.

- Käteisen rahankäytön minimointi on myös tartuntariskin minimointia, tarkentaa Mika Helin. Lähimaksaminen kortilla on tässä suhteessa kaikkein turvallisinta.

Jos asiointi konttorissa on aivan välttämätöntä, tarjoaa OP Etelä-Häme kaikissa konttoreissaan (Hämeenlinnassa, Hattulassa, Lopella ja Riihimäellä) kassapalvelua riskiryhmille arkisin 10.00-12.00.  Muuten kassapalvelut ovat auki Hämeenlinnassa ja Riihimäellä arkisin kello 16.30 asti. Hattulassa ja Lopella klo 13.00 asti. Toivomme, että oman ja muiden ihmisten turvallisuuden vuoksi jokainen kuitenkin harkitsee, onko konttorissa asiointi välttämätöntä.

Vuoroaan odottavien asiakasmäärää joudutaan koronavirusepidemian vuoksi rajoittamaan ja sisäänkäyntien yhteyteen on asennettu käsidesiautomaatteja asiakkaiden käyttöön. Pankin järjestämät pankkikuljetukset Hauholta, Iittalasta ja Rengosta keskeytetään tartuntariskin vuoksi toistaiseksi.