Valokuvauskilpailu: Mun Häme – Mun silmin alkaa 17.3

OP Etelä-Häme julistaa lapsille ja nuorille tarkoitetun valokuvauskilpailun 100-vuotisen taipaleensa kunniaksi. Kilpailun tarkoituksena on antaa perheen nuorimmille mahdollisuus ilmaista, miltä kotimaakunta heidän silmissään näyttää.

Valokuvauskilpailu on tarkoitettu Hattulassa, Hausjärvellä, Hämeenlinnassa, Lopella ja Riihimäellä asuville nuorille. Osallistujan ei tarvitse olla osuuspankin asiakas. Kilpailussa on kaksi ikäryhmää Juniorit (vuosina 2011–2016 syntyneet) ja Nuoret (vuosina 2005–2010 syntyneet. Osallistujan ei tarvitse olla pankin asiakas.

Mun Häme – Mun silmin – on matalan kynnyksen valokuvauskilpailu. Kameran ei tarvitse olla huippuviritetty ja puhelimella otetut kuvat käyvät oikein hyvin. Kilpailu alkaa 17.3.2022 klo 8.00 ja päättyy 30.9.2022 klo 12.00. Jotta mahdollisimman moni voisi voittaa, on kilpailu jaettu eri vuodenaikojen mukaisiin kausiin.
Lue tarkemmin valokuvauskilpailusta oheiselta sivulta ja tutustu huolellisesti sääntöihin, jotka voit halutessasi, vaikka tulostaa itsellesi.

Valokuvauskilpailu Mun silmin