Osallistu Varmuutta verkkoon -webinaariin

Kaipaatko opastusta sähköisiin pankkipalveluihin? Tervetuloa Varmuutta verkkoon opastustilaisuuteen!

 

Webinaarissa tutustumme OP-mobiiliin ja Mobiiliavaimeen, sekä kerromme miten sähköiset pankkipalvelumme helpottavat arkeasi ja miten saat ne käyttöön. Tilaisuus on maksuton. Tule mukaan!

Opastustilaisuudet järjestetään to 8.4. klo 10 ja 15, ti 27.4. klo 10 ja 15, sekä ti 18.5. klo 10. Tilaisuuden sisältö on sama kaikissa ajankohdissa. Tilaisuus kestää n. tunnin ja se järjestetään verkon 
välityksellä.

Asioi helposti OPlla – Tutustutaan yhdessä sähköisiin palveluihimme ja turvalliseen asiointiin!

Miten tilaisuuteen liitytään? 

Järjestämme tilaisuuden MS Teams -yhteyden välityksellä. Ilmoittauduttuasi tilaisuuteen ilmoittautumissivuston kautta, saat sähköpostiisi paluuviestinä linkin tilaisuuteen. Paluuviestissä löydät jokaiseen ajankohtaan oman linkin, joten valitse linkeistä se, jonka ajankohtaan olet ilmoittautunut. MS Teams -yhteys toimii myös nettiselaimella, joten et tarvitse erikseen ladattavia sovelluksia. 

Asioidaksesi OP:n sähköisissä palveluissa, tarvitset verkkopalvelutunnukset. Mikäli sinulla ei ole verkkopalvelutunnuksia, voimme avata ne Imatran tai Lappeenrannan konttorissa ma-pe klo 9.30-16.30. Mikäli asioit Parikkalan tai Simpeleen konttorilla varaathan ajan tapaamiseen osoitteessa op.fi tai soittamalla 0100 0500. Otathan tällöin henkilökortin tai passin mukaan. 

Ilmoittaudu webinaariin osoitteessa: 


lyyti.in/varmuutta_verkkoon_4