Pihlajalinna Lappeenranta laajentaa palveluitaan ja muuttaa uusiin tiloihin maaliskuussa 2023

Pihlajalinna laajentaa maaliskuussa 2023 toimintaansa Lappeenrannassa ja tuo uusia monipuolisia palveluita asiakkailleen. Uudet tilat sijaitsevat helppojen kulkuyhteyksien äärellä OP Etelä-Karjalan kanssa samassa osoitteessa Kirkkokatu 9. 

Muuton yhteydessä palvelut Lappeenrannassa laajentuvat erityisesti yleis- ja erikoislääkäritoimintojen osalta. Erikoisaloista saatavilla on työterveys-, korva-, nenä- ja kurkkutautien, gynekologian, neurologian sekä urologian vastaanottoja. Saatavilla ovat myös laboratorio- ja fysioterapiapalvelut.

Uutena erikoisalana Lappeenrannassa aloittaa myös gastroenterologia, jonka myötä toimipisteessä tehdään jatkossa myös mahalaukun ja suoliston tähystyksiä. Lisäksi diagnostiikka laajenee röntgenillä.  
– Kysyntä palveluillemme on alueella vahvaa, ja uudet modernit tilat mahdollistavat palveluidemme laajentamisen Lappeenrannassa. Muuton yhteydessä pystymme laajentamaan myös aukioloaikojamme ja varsinkin viikonloppuvastaanotot ovat olleet kysyttyjä. Olemme erittäin iloisia siitä, että muutamme juuri OP Etelä-Karjalan tiloihin ja saamme nykyaikaiset tilat, joihin asiakkaiden on helppo saapua, sanoo Pihlajalinnan Etelä-Karjalan aluejohtaja Krista Ikäläinen. Uuteen toimipisteeseen tullaan rekrytoimaan erityisesti erikoislääkäreitä.

Lisätietoja:

Pihlajalinna:
Krista Ikälainen, Etelä-Karjalan aluejohtaja, puh. 040 073 4627 tai krista.ikalainen@pihlajalinna.fi

OP Etelä-Karjala:
Petri Krohns, toimitusjohtaja, puh. 010 258 5801, petri.krohns@op.fi

Pihlajalinna lyhyesti

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista yksityisistä terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajista. Konserni tuottaa muun muassa lääkärinvastaanottopalveluita ja erikoissairaanhoidon, työterveyden ja suunterveyden palveluita sekä asumis- ja hyvinvointipalveluita. Pihlajalinna tarjoaa julkisyhteisöille sosiaali- ja terveydenhuollon palvelutuotantomalleja, joilla julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyöllä taataan laadukkaat palvelut kansalaisille. Vuonna 2021 Pihlajalinnan liikevaihto oli 580 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä lähes 7 000. Pihlajalinnan osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.