Yhteistyö LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta KOEn kanssa on käynnistynyt

OP Etelä-Karjala, OP Päijät-Häme ja LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta KOE käynnistivät yhteistyön elokuussa 2020.

KOE luo yhteisöllisyyttä ja parempaa opiskelukokemusta Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkkokampuksella. KOElla on yhteensä noin 5 000 jäsentä LABin kampuksilla. OP:n vastuullisuusohjelmaan kuuluu suomalaisten taloustaitojen vahvistaminen sekä osallistuminen paikallisten yhteisöjen aktiiviseen tukemiseen ja kehittämiseen. 

- Oman talouden hallinta on tärkeä osa kansalaistaitoja. Opiskeluaikana opitut taidot heijastuvat talousosaamiseen läpi elämän. Yhteistyömme opiskelijakunta KOEn kanssa vahvistaa tekemäämme taloustaitotyötä nuorten keskuudessa, kertovat OP Päijät-Hämeen myyntipäällikkö Leila Väyrynen ja OP Etelä-Karjalan yhteyspäällikkö Vesa Surakka. 

Koe omistaja-asiakkuuden edut 

Yhteistyömme käynnistyy etukampanjalla, jossa OP maksaa opiskelijan Opiskelijakunta KOEn vuosijäsenmaksun (30 €) opiskelijan liittyessä OP:n omistaja-asiakkaaksi.  

Näin saat edun käyttöösi: 

- liity Opiskelijakunta KOEn jäseneksi ja maksa jäsenmaksu normaalisti 
- täytä yhteydenottopyyntö tämän linkin kautta, soitamme sinulle lähipäivinä 
- omistaja-asiakkaaksi liityttyäsi käytä etusi täyttämällä yhteystietosi OP-mobiilista löytyvällä etukupongilla, jonka jälkeen jäsenmaksu palautetaan sinulle. Etu koskee ainoastaan uusia OP Etelä-Karjalan tai OP Päijät-Hämeen omistaja-asiakkaita (24.8. jälkeen omistaja-asiakkaaksi liittyneitä). 

OP:n omistaja-asiakkaana omistat osan pankista, hyödyt parhaista eduista ja palveluista kertyvistä OP-bonuksista. OP:n jäsenmaksu on 100 euroa (kertamaksu, palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaan irtisanoessa jäsenyyden). Omistaja-asiakkaana opiskelijat saavat mm. opintolainan ilman toimitusmaksua, kun hakemus tehdään verkkopalvelussa. Lue lisää omistaja-asiakkuudesta.

Kaipaatko apua opiskelijan arjen raha-asioita ja opintojen rahoitusta koskevissa kysymyksissä? Kun toimeentulo ja vakuutukset ovat kunnossa, voit keskittyä opiskelijaelämään. Lue lisää opiskelijan palveluista.

Liity KOE:n jäseneksi tästä linkistä.