OP Etelä-Pirkanmaa tarjoaa Kesäduunin 50 nuorelle OP:n piikkiin

Osuuspankit ympäri Suomen tarjoavat jälleen 15-17 -vuotiaille nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa. OP Etelä-Pirkanmaa toimialueen yhdistykset voivat hakea 400 euron palkkatukea 29.2.2020 asti. Nuorten hakuaika käynnistyy 16.3.2020.

OP Etelä-Pirkanmaan tuella Kesäduunin saa tänä vuonna 50 nuorta. OP Etelä-Pirkanmaan palkkalahjoituksia voivat hakea yhdistykset pankin toimialueelta Akaasta, Urjalasta ja Valkeakoskelta. OP Etelä-Pirkanmaan lahjoittaman palkkatuen määrä on 400 euroa / kesätyöntekijä, ja se tulee käyttää nuoren palkkaan kokonaisuudessaan. Yhdistys vastaa nuoren rekrytoinnista ja työnantajavelvoitteista. OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja edellyttää, että yhdistykset kunnioittavat sitä ja vastuullisen kesätyön kuutta periaatetta.

Viime kesänä nuoret työllistyivät yhdistyksissä esimerkiksi ilmastolähettiläiksi, sosiaalisen median asiantuntijoiksi, urheilutapahtumien apulaisiksi, kyläyhdistyksen kunnossapitotehtäviin ja seuraksi senioreille.

- Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu ja siksi haluamme olla tänäkin vuonna mukana kampanjassa ja tarjoamassa kesätöitä nuorille, sanoo OP Etelä-Pirkanmaan markkinointi- ja viestintäpäällikkö Juha Bäck.

Nuoret voivat hakea yhdistysten tarjoamia kesätöitä 16.3.-19.4.2020. Tarkemmat tiedot kesätöistä päivitetään tälle sivulle ennen hakuajan alkua.  Tarjolle tuleviin kesätöihin ja työtehtäviin liittyviin kysymyksiin saat vastaukset suoraan yhdistyksiltä.

Yhdistykset voivat hakea osuuspankin Kesäduuni OP:n piikkiin –tukea tästä helmikuun loppuun asti:

Lisätietoja OP Etelä-Pirkanmaan Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjasta antaa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Juha Bäck, puh. 010 256 8557.