Reppu joka selkään

Reppu joka selkään – OP:n ja Hope ry:n reppukeräys mahdollistaa iloisen koulun alun tuhansille lapsille ja nuorille

OP Ryhmän ja Hope ry:n vuosittainen Reppu joka selkään -kampanja järjestetään 8.–26.7. Keräyksellä tuetaan vähävaraisten perheiden lapsia lukuvuoden alussa. Lahjoittaa voi paitsi reppuja myös muita koulutarvikkeita.

Lapsiperheiden talous on voimakkaasti kohonneiden elinkustannusten myötä aiempaa tiukemmalla. Siksi on entistä tärkeämpää tukea lasten ja nuorten yhdenvertaisuutta. Keräyksellä halutaan varmistaa tasavertainen alku koulutielle: tavoitteena on, että mahdollisimman monella lapsella on oma reppu heti ensimmäisestä koulupäivästä lähtien. Myös isompien lasten ja nuorten koulurepuille on tarvetta.

Näin reppukeräys toimii

  • Kuka tahansa voi toimia lahjoittajana.
  • Lahjoitukset toimitetaan keräyksessä mukana oleviin osuuspankkien konttoreihin niiden aukioloaikoina 8.–26.7.
  • Toivomme, että lahjoitettava reppu on uusi ja siististi pakattu. Lahjoituspisteellä voit halutessasi kirjoittaa terveisesi kortille, joka sujautetaan reppuun sen uutta omistajaa ilahduttamaan.
  • Osuuspankki toimittaa reput paikalliselle Hope ry:n toimintaryhmälle, joka lajittelee ja jakaa lahjoitukset koululaisille elokuun alussa. Osa pankeista tekee yhteistyötä myös paikallisen sosiaalitoimen kanssa reppujen jakamiseksi.

Reput voi toimittaa keräysaikana 8.-26.7.2024 OP Etelä-Pirkanmaan konttoreihin Valkeakoskelle, Akaaseen tai Urjalaan. Konttorit ovat avoinna joka arkipäivä kello 10-16:30.

Akaan konttori, Valtatie 8, 37800 Akaa
Urjalan konttori, Kisatie 2, 31760 Urjala
Valkeakosken konttori, Valtakatu 9-11, 37601 Valkeakoski