​Vuoden 1952 olympiasoihtureitti juostaan uudelleen – viesti saapuu Kokkolaan 4.5.

OP Ryhmä täyttää tänä vuonna 120 vuotta. Tänä vuonna tulee myös kuluneeksi 70 vuotta Suomen järjestämistä Helsingin kesäolympialaisista. Juhlistamme OP Ryhmän 120-vuotistaivalta juoksemalla läpi Suomen mukaillen samaa reittiä kuin vuoden 1952 kesäolympialaisten soihtuviestissä.

Soihtuviesti alkaa Pallastunturilta 1.5. ja päättyy Helsinkiin 7.5. Yhteensä juoksukilometrejä kertyy noin 1300. Idea soihtuviestistä tuli OP Ryhmän henkilökunnalta ja viestiä vievät eteenpäin osuuspankkien työntekijöistä muodostetut juoksutiimit. 

Osuuspankillamme on ilo ja kunnia saada olla mukana sekä avausosuudella Pallastunturilla että Kokkolan seudulla. Vappupäivänä 1.5. toimitusjohtajamme Jyrki Rantala on kutsuttu juoksemaan viestin avausosuus ja 4.5. – kun juoksu on edennyt Kokkolaan – Jyrki Rantala ja OP Keski-Pohjanmaan henkilökunnasta koostuvat joukkueet juoksevat neljä viestiosuutta.

Viesti saapuu 8-tietä pitkin ja on kello 10.05 Korpintien ylikulkusillan kohdalla, jossa viestiä ryhtyvät viemään eteenpäin Jyrki Rantala, Mari Ketonen ja Katja Haapakoski. Kunkin joukkueen juoksumatka on noin 5 kilometriä ja matka jatkuu 13-tietä pitkin kohti Jyväskylää. 

Seuraa soihdun matkaa OP Ryhmän Instagramissa ja OP Keski-Pohjanmaan somessa. 

Yhdessä enemmän!