Henri Hippo istuu lumihangessa ja pullistelee lihaksiaan

Hippo-talvikisat 2021 – Hippo-talvikisapassi innostaa riemuitsemaan talvilajeista

Hippo-talvikisapassi innostaa talvisten lajien pariin ja kannustaa täyttämään passin suoritusmerkinnöillä 1.3.-5.4.2021 välisenä aikana. Palkinnoksi täydestä passista lähetämme osallistujalle ikioman Hippo-mitalin.

Tänä talvena, kun lunta on yllin kyllin, kutsumme OP Keski-Pohjanmaan Hippo-talvikisoihin kaikenikäisiä liikkujia. Vaikka talvikisat onkin suunnattu alle 15-vuotiaille lapsille ja nuorille, kannustamme koko perhettä iloitsemaan talvilajeista ja liikkumaan yhdessä. 

Hippo-talvikisapassiin on nimittäin kerätty monenmoisia ulkoharrasteita lumitemmellyksestä hankijuoksuun unohtamatta myöskään perinteisiä talvilajeja eli hiihtoa ja luistelua.

Lisämausteena ovat vapaavalintaiset lajit, jotka voitte ideoida yhdessä oman maun mukaan. Kisasuorituksia passissa on kohtuullinen määrä - yhdeksällä suorituksella Hippo-mitali tärähtää postilaatikkoon ja palkintojenjakojuhlallisuudet voivat kotona alkaa. 

Jokaiselle osallistujalle kannattaa tulostaa oma Hippo-talvikisapassi ja huolehtia täyden passin palautus 9.4.2021 mennessä. Tarkemmat ohjeet passin palautuksesta löytyvät kisapassista. 

Arvomme lisäksi yllätyspalkintoja kisa-aikana Facebook-sivullemme kisakuvansa lähettäneiden kesken. 

Rentoa kisatunnelmaa ja hauskoja kisailuhetkiä!

Hanna & Henri Hippo ja OP Keski-Pohjanmaan väki