Nyt voit vaikuttaa OP Keski-Pohjanmaan vastuullisuustekoihin

OP Ryhmän toteuttaman asiakastutkimuksen mukaan asiakkaat ovat kiinnostuneita osallistumaan oman kotiseudun ja lähipiirin hyvinvointiin vaikuttaviin tekoihin. OP Keski-Pohjanmaa tukee vuosittain merkittävillä summilla ja teoilla alueensa yhteisöjä. Nyt on mahdollisuus osallistua pankin tulevien vastuullisuustekojen valintaan.

Osana omistaja-asiakasohjelmaansa OP Keski-Pohjanmaa tarjoaa lokakuussa mahdollisuuden osallistua pankin tulevien vastuullisuustekojen valintaan. OP Mediassa on 4.-31.10. avoinna kyselylomake, jolla voi ottaa kantaa oman osuuspankkinsa tuleviin vastuullisuustekoihin. Lomake löytyy osoitteesta op.media

– Kutsumme kaikki omistaja-asiakkaamme vaikuttamaan tuleviin vastuullisuustekoihimme. Osallistuminen lomakkeen kautta on helppoa eikä se edellytä kirjautumista tai rekisteröitymistä. Toivomme, että mahdollisimman moni omistaja-asiakkaamme kertoo meille oman ehdotuksensa. Näin meidän on helpompi tehdä päätöksiä vastuullisuustekojen toteuttamisessa, kumppanuuksien ja sponsorointien kohdistamisessa, kannustaa OP Keski-Pohjanmaan toimitusjohtaja Jyrki Rantala.

– Viime vuosina olemme koko Keski-Pohjanmaan alueella tukeneet toiminta-avustuksin ja lahjoituksin seuroja, yhdistyksiä ja oppilaitoksia yhteensä kymmenillä tuhansilla euroilla. Kesäduuni OP:n piikkiin – ja Reppu joka selkään -kampanjat sekä taloustaitojen opastus nuorille ovat myös hyvin konkreettisia vastuullisuustekoja. Puhumattakaan Hippo-kisoista, jotka ovat jo useamman sukupolven mittainen perinne. Meille on aina ollut tärkeää olla mukana siellä missä asiakkaammekin ovat, innostuu Rantala kertomaan pankin tekemästä vastuullisuustyöstä.
 
– Sen tiedämme jo varmasti, että tulemme tekemään vastuullisuustekoja myös tulevina vuosina. Kun saamme kyselyn tulokset, käsittelemme niitä pankkimme johdon ja hallinnon kanssa ja hyödynnämme tuloksia tulevien vuosien vastuullisuuspanosten kohdistamiseen. Pankillamme on varattuna varoja vielä tämänkin vuoden vastuullisuustekoihin, joten odotamme innolla omistaja-asiakkaidemme toiveita.

– Vastuullisuustyömme on asiakaslähtöistä ja perustuu vastuullisuusohjelmamme linjauksiin. Keräämme nyt asiakkaidemme ehdotuksia, jotta voimme kohdistaa tukemme ja tekomme sinne, missä niitä eniten tarvitaan. Yhdessä asiakkaidemme kanssa mahdollistamme kestävämmän tulevaisuuden.

– Pankillemme valitaan marraskuussa myös uusi edustajisto, jonka kanssa keskustelemme omistaja-asiakkaidemme toiveista. Edustajiston vaalien äänestysaika on 4.-17.11. ja niissä voi äänestää jokainen pankkimme omistaja-asiakas. Toivottavasti mahdollisimman moni antaa äänensä kuulua myös edustajiston vaaleissa, kannustaa Jyrki Rantala.