Majakka

OP Pihtipudas yhdistyy OP Keski-Suomeen 1.11.

OP Keski-Suomen toimialue laajenee pohjoiseen Keski-Suomeen, kun OP Pihtipudas yhdistyy aluepankkiin 1.11.2019. Yhdistymispäätös tehtiin pankkien edustajistojen kokouksissa 7.5.2019.

Yhdistymisen tavoitteena on tarjota laajat, kokonaisvaltaiset ja monikanavaiset pankki-, vahinkovakuutus-, varallisuudenhoito- ja kiinteistövälityspalvelut henkilö- ja yritysasiakkaille myös pohjoisen Keski-Suomen asiakkaille. Voimavarojen yhdistäminen lisää myös henkilöstön mahdollisuuksia erityisosaamisen kehittämiseen sekä parantaa erityisesti luotonantomahdollisuuksia ja riskinkantokykyä.

OP Pihtiputaan asiakkaille pankkien yhdistyminen ei aiheuta toimenpiteitä, vaan yhdistyvien pankkien asiakassuhteet jatkuvat entisellään eli kaikki palvelut, kuten omistaja-asiakkuus, tilinumerot, verkkopalvelutunnukset ja maksukortit säilyvät ennallaan.

Yhdistymisen jälkeen OP Keski-Suomella on 140 000 asiakasta ja 79 000 omistaja-asiakasta. OP Pihtiputaalta siirtyy OP Keski-Suomeen kuusi työntekijää. OP Keski-Suomen henkilöstömäärä on tämän jälkeen 158 henkeä. 

Pankkien yhdistymisestä on tiedotettu aikaisemmin 8.5.2019. 

Lisätiedot: 
toimitusjohtaja Pasi Sorri, OP Keski-Suomi, pasi.sorri@op.fi tai p. 050 577 9834.