OP Keski-Suomen linjaukset koronaviruksen leviämisen estämiseen

OP Keski-Suomen linjaukset koronaviruksen leviämisen estämiseksi pohjautuvat hallituksen, THL:n ja OP Ryhmän linjauksiin ja suosituksiin. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja toimimme kunkin tilanteen edellyttämällä tavalla, mikäli epidemian vaikutukset laajenevat tai pitkittyvät. 
 
Varautumisen keskeiset tekijät ovat epidemian mahdollisen leviämisen rajoittaminen eri toimenpitein sekä keskeisimpien pankkitoimintojen turvaaminen henkilö- ja yritysasiakkaillemme. 
 
Kaikki pankin kanssa sovitut tai pankin järjestämät asiakastilaisuudet, vierailut ja tapaamiset on peruttu toukokuun loppuun saakka. Näitä tilaisuuksia koskevien uusien ajankohtien osalta palaamme asiaan myöhemmin. Lisäksi rajoitamme henkilöstön liikkumista eri toimipisteiden välillä ja lisäämme mahdollisuuksia etätyöhön. - Toimipisteemme toimivat tällä hetkellä normaalisti ja kontaktoimme parhaillaan ajanvarausasiakkaitamme vaihtoehtoisen asiointitavan sopimiseksi, kommentoi toimitusjohtaja Pasi Sorri. 
 
Asiakkaidemme pankkiasiointiin suosittelemme etäneuvotteluita kasvokkain tapahtuvien tapaamisten tilalle. Epidemia-alueilla olleita henkilöitä ei lähtökohtaisesti voida päästää tiloihimme työskentelemään tai asioimaan.

Suosittelemme myös käteisen sijaan maksuvälineeksi pankkikorttia. Laskujen maksamisessa helpoimmat ja turvallisimmat tavat ovat mobiili- ja verkkopalvelut tai laskujen maksupalvelu.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Pasi Sorri, pasi.sorri@op.fi tai p.050 577 9834.