OP Koti kiinteistövälitys

OP-Kiinteistökeskus on nyt OP Koti

Jo 70 vuoden ajan OP:n kodinvaihtamiseen liittyviä palveluita on tuottanut OP-Kiinteistökeskus. Nyt vanhasta nimestä luovutaan, ja jatkossa tuttuja palveluja tuottavan yrityksen nimi on ytimekkäästi OP Koti. Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus on nyt OP Koti Keski-Suomi.

Tutut välittäjät ja täyden palvelun asuntovälitys on ja pysyy, mutta paljon on myös uutta. OP Kodin toimintaa on viimeisen kahden vuoden aikana uudistettu voimakkaasti, sillä kiinteistönvälitysala on isossa murroksessa. Asunto-osakekirjat sähköistyvät ja asuntokauppa digitalisoituu jo tänä vuonna. Olemme tuoneet markkinoille lisää digitaalisia palveluita unohtamatta vahvaa paikallista asiantuntemusta.

OP Kodilla on Suomessa 43 paikallista yritystä, joilla on yhteensä 170 toimipistettä ja 500 välittäjää.

Tutustu op-koti.fi -sivustoon

OP Koti kokoaa asumiseen liittyvät palvelut yhteen helposti käytettäväksi kokonaisuudeksi. Sivustolta löytyvät muun muassa OP Kodin myynnissä olevat kohteet, apua asunnon hinnoitteluun sekä myyjän palvelut. OP Koti -sivustolla voi arvioida asunto-osakeyhtiössä sijaitsevan asunnon arvon ja kiinteistön arvioituja kauppahintoja. Sivustolta löytyy myös matka-aikakartta, jonka avulla ostaja voi etsiä itselleen sopivan hintaista kotia riittävän läheltä keskustaa. Myyjä saa sivustolta paljon asunnon myyntiin liittyvää tietoa, kuten tietoa myynti-ilmoitusten katsojamääristä.

Etu OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille välityspalkkiosta

Kun valitset asuntosi myyjäksi ammattitaitoisen OP Koti Keski-Suomi välittäjän, saat 250 euron alennuksen normaalihintaisesta arvonlisäverollisesta välityspalkkiosta, ei kuitenkaan minimipalkkiosta.

Tervetuloa toteuttamaan unelmasi ammattitaitoisen välittäjän kanssa!