Perinteisten Hippo-kesäkisojen merkeissä kisataan jälleen tänä kesänä

Luvassa on suurta urheilujuhlan tuntua, kun Hippo-kisailijat täyttävät Harjun stadionin tiistaina 2.7.2024. Kesäkisat liikuttavat lapsia juoksun, pituushypyn sekä pallon ja turbokeihään heiton merkeissä. Ilmoittautuminen Jyväskylän Hippo-kisoihin alkoi tänään ma 3.6.

Monen lapsiperheen yksi kesän kohokohdista, Hippo-kesäkisat, koittavat jälleen tiistaina 2.7. Kisapäivä Jyväskylän Harjun stadionilla avataan klo 11.45 ja ensimmäiset sarjat ja lajit starttaavat klo 12.00.

Kisoihin mahtuu mukaan 550 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen päättyy viimeistään ma 24.6. klo 23.59 tai aiemmin osallistujamäärän täyttyessä. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan. Kaikki kisailijat palkitaan hienolla Hippo-osallistujamitalilla sekä lajeittain kolme parasta palkitaan vielä kulta-, hopea- ja pronssimitalein.

Lisätiedot, sarjat ja lajit 3-11-vuotiaille osallistujille, kisapäivän ohjeistuksen sekä ilmoittautumislinkin löydät osuuspankin Hippo-sivulta.

Stadionilla seikkailee päivän aikana kaikkien rakastama Hanna Hippo, joka ottaa mielellään vastaan halauksia ja heittää ylävitoset! Tilanteen tullen hänen kanssaan voi napata myös yhteiskuvan muistoksi.

Kisat järjestetään tänäkin vuonna hyvässä yhteistyössä Jyväskylän Kenttäurheilijoiden kanssa. Hippo-kisoissa tärkeintä on yhdessäolo, hyvä fiilis sekä liikunnan ilo – nämä ovat niin osuuspankille kuin järjestävälle seurallekin tärkeä asia.

Hippo-kisoihin on vapaa pääsy, ja osallistuminen on maksutonta. Tervetuloa koko perheen voimin kisaamaan ja kannustamaan!

Aurinkoisin terveisin,
OP Keski-Suomen ja Jyväskylän Kenttäurheilijoiden väki

 

Lisätiedot:

OP Keski-Suomen viestintäasiantuntija Elli-Noora Korhonen, p. 010 256 5503

Jyväskylän Kenttäurheilijat toiminnanjohtaja Markku Koistinen, p. 040 706 9195