Rekrytoimme: haemme asiakkuuspäälliköä ja sijoitusasiantuntijaa

Asiakkuuspäällikkö

Haemme asiakkuuspäällikköä Varallisuudenhoito ja Yritysliiketoiminta -linjamme tehtävään, jossa vastaat maa- ja metsätalousasiakkaiden asiakkuuden hoidosta ja asiakkuuksien kehittämisestä sekä rahoituksen tehtävistä.

Tehtävässä teet aktiivista myyntityötä saavuttaaksesi ryhmän ja pankin keskeiset tavoitteet. Vastaat koko OP Ryhmän palvelutarjoaman myynnistä asiakkaalle hyödyntäen asiantuntijoita eri tuotealueilta.  Oma syväosaamisalueesi on maa- ja metsätalousasiakkaat sekä rahoitus.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen tehtävänkuvan sekä erinomaisen tilaisuuden kehittää osaamistasi ja laajentaa verkostojasi. Esimieheksesi saat kokeneen henkilön, ammattilaisen, joka on läsnä ja tukee sinua yhdessä valmentajasi kanssa työsi tavoitteiden saavuttamisessa. Tavoitteesi tulevat olemaan selkeitä, henkilökohtaisia sekä haasteellisia. Luonnollisesti saat käyttöösi myös OP:n mainiot työsuhde-edut.

Lisätietoja asiakkuusjohtajan tehtävästä saat pankinjohtaja Juhana Jacksénilta, puh. 040 705 2579, tiistaina 26.10. klo 13.00-14.30 tai torstaina 28.10. klo 13.00-14.30.

Myy meille osaamisesi ja persoonasi lähettämällä ansioluettelo ja hakemus palkkatoiveineen op-careers.fi -sivuston kautta viimeistään 31.10.2021.

Sijoitusasiantuntija

Haemme omistaja-asiakaspalvelut -tiimiimme sijoitusasiantuntijaa.

Hoidat työssäsi omaa asiakassalkkua ja vastaat asiakkuuksien proaktiivisesta ja tuloksellisesta hoitamisesta ja kehittämisestä. Sijoitusasiantuntijana teet laaja-alaista sijoitusmyyntiä ja tarjoat asiakkaille parhaat ratkaisut heidän vaurastumisen suunnitelmiinsa. Yhteistyöllä pankin muiden ammattilaisten kanssa mahdollistat asiakkaille erinomaisen palvelukokemuksen ja asiakassuhteen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittää ja vahvistaa omaa asiantuntijuuttasi finanssialalla. Saat tueksesi kokeneen esihenkilön/valmentajan ja energisen työyhteisön tuen. Tulet ilahtumaan myös hyvistä henkilöstöeduista ja kannustavista palkitsemisratkaisuista.

Lisätietoja saat myyntijohtaja Reijo Piippaselta, puh. 010 2565781, perjantaina 15.10. klo 10-11 tai keskiviikkona 20.10. klo 14-15.

Myy meille osaamisesi ja persoonasi lähettämällä ansioluettelo ja hakemus palkkatoiveineen op-careers.fi -sivuston kautta viimeistään 31.10.2021.