OP Keski-Suomen Seppälän ja Vaajakosken toimipisteet sulkevat ovensa 27.12.

OP Keski-Suomen Seppälän ja Vaajakosken toimipisteet suljetaan vuoden 2019 lopussa. Viimeinen aukiolopäivä on perjantaina 27.12.2019. Asiasta on tiedotettu aiemmin 9.5.2019.

OP Keski-Suomen Jyväskylän alueella palvelevat toimipisteet sijaitsevat Kauppakadulla, Palokassa ja Keljossa. Kauppakadun pääkonttorilta löytyvät myös kassapalvelut kauppakeskus Forumin yhteydestä. Kassapalvelut palvelevat maanantaista perjantaihin klo 10-16.30. Muutoin toimipisteet palvelevat ajanvarauksella. 

Käteistä helposti
Käteistä voit nostaa maksukorteilla ilman kuluja Otto. ja TalletusOtto. -automaateista, R-kioskeista, K-ketjun päivittäistavaraliikkeistä sekä Tokmannin myymälöiden ja Neste-palveluasemien kassoilta. Käteisen tallettaminen onnistuu TalletusOtto. ja OttoPlus. -automaateilla helposti ja kätevästi. Lisätietoja: otto.fi. 

Pankki- ja vakuutusasiat voit hoitaa myös sähköisissä OP Ryhmän kanavissa kuten op.fi -verkkopankissa, OP-mobiili – palvelussa ja Pivo-mobiilisovelluksessa.

OP Saavutettava on palvelu, joka mahdollistaa asioinnin digitaalisesti erityisryhmille ja niille asiakkaille, jotka eivät pysty käyttämään OP-mobiilia tai op.fi-palvelua asiointikanavanaan. OP Saavutettavasta löytyvät keskeisimmät peruspankkipalvelut kuten laskujen maksaminen. Lisätietoja: saavutettava.op.fi/

Laskujen maksamiseen on mahdollista käyttää myös maksupalvelua tai suoramaksua.

Tarjoamme kaikissa asiakaskohtaamisissa opastusta muuttuviin ja vaihtoehtoisiin palveluihin ja asiointitapoihin. 

Palvelemme päivittäin ajanvarauksella
Asiakasneuvottelut hoidetaan ajanvarauksin palvelu- ja aukioloaikojen puitteissa. Palveluaikoja neuvotteluihin on tarjolla arkisin, ma-to klo 8-19 ja pe klo 8-16.30. 
Palveluajat ja toimipisteidemme aukioloajat löytyvät osoitteesta: www.op.fi/keski-suomi.
OP Puhelinpalvelu palvelee p. 0100 0500 (pvm/mpm) ma-pe klo 8-19.