Teemme yhdessä hyvää -lahjoituskampanja starttaa jo seitsemättä kertaa

OP Keski-Suomi myöntää jälleen lahjoituksia Teemme yhdessä hyvää -kampanjan kautta. Lahjoituspotti on 20 000 euroa ja se jaetaan useamman toimijan kesken. Lahjoitusta voi hakea pankin toimialueella Keski-Suomessa toimiva poliittisesti sitoutumaton yleishyödyllinen rekisteröity yhdistys tai säätiö tai muu vastaava yleishyödyllinen toimija ajalla 29.4.-19.5.2024.

Lahjoituskampanja on osa pankin vastuullisuustyötä ja yhteisöllistä toimintaa. Teemme yhdessä hyvää -kampanjoita toteutetaan vuosittain keväisin ja syksyisin. Lahjoitukset myönnetään kohteille, joissa toteutuu omistaja-asiakkaidemme näkemys, pankin vastuullisuusohjelman teemat ja pankin arvot: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Kampanjalla halutaan tukea paikallisia toimijoita ja siten mahdollistaa keskisuomalaisten hyvinvointia. 

Syksyllä 2023 OP:n toimesta toteutettiin valtakunnallinen omistaja-asiakkaille suunnattu Kaikkien aikojen tekoja -kysely. Saatujen tulosten mukaan Keski-Suomen vastuullisuustekoja tulisi kohdistaa erityisesti lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen, luonnon monimuotoisuuden tukemiseen ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseen sekä senioreiden turvalliseen digiasiointiin. – Teemme näitä asioita jo normaalin toimintamme puitteissa, mutta lahjoituksilla pääsemme vielä vahvistamaan ja monipuolistamaan paikallista vaikuttavuutta, kertoo viestintäpäällikkö Pia Saikkonen OP Keski-Suomesta

Nyt käynnistyvän Teemme yhdessä hyvää -lahjoituksen saajista päättää OP Keski-Suomen hallitus toukokuussa 2023. 

Pankin toimialue sisältää paikkakunnat: Jyväskylä, Hankasalmi, Joutsa, Karstula, Laukaa, Luhanka, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Viitasaari ja Äänekoski sekä Kivijärvi, Kinnula, Muurame ja Uurainen. Lahjoitusta ei myönnetä yksityishenkilöille eikä pankin lähipiiriin kuuluville tahoille.

Teemme yhdessä hyvää -kampanjoiden kautta lahjoitettu kokonaissumma tähän mennessä on 135 000 euroa. 

#teemmeyhdessähyvää #lahjoitus #vastuullisuus #vastuullisuusteko #opkeskisuomi


Lisätiedot: viestintäpäällikkö Pia Saikkonen, p.010 256 5610 tai pia.saikkonen(a)op.fi.