OP Koti mukana Yrityskylä Keski-Suomessa

Kansainvälisesti palkittu koulutusinnovaatio Yrityskylä aloittaa toimintansa lokakuussa Jyväskylässä. Yrityskylä Keski-Suomen toimintaan osallistuu jatkossa lukuvuosittain yli 90 prosenttia Keski-Suomen kuntien kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisista. OP on mukana OP Koti pienoisyrityksellä.

Osuuspankkien yhteisöllinen rooli näyttäytyy paikallisesti monimuotoisena tekemisenä ja uusin avaus on syksyllä starttaava Yrityskylä Keski-Suomi. 

- Olemme mukana hankkeessa OP Koti -brändillä ja se sopii meille mainiosti, sillä teemme tällä kumppanuudella jälleen uutta aluevaltausta. Yrityskylässä ei ole aiemmin ollut kiinteistövälitystä harjoittavaa yritystä. Teemme oman pienoisyrityksen suunnittelutyötä tiiviisti yhdessä OP Koti Keski-Suomen kanssa, kertoo OP Keski-Suomen toimitusjohtaja Pasi Sorri. 

Uudesta avauksesta iloitsee myös OP Koti Keski-Suomen toimitusjohtaja Janne Särkkä. 

- Erittäin hienoa olla ensimmäisenä asuntokaupan toimijana mukana Yrityskylässä, kommentoi Särkkä. Tarjoamme tämän päivän asumiseen maan kattavimmat palvelut, joten näen, että on luonnollista tarjota tätä kautta lapsille ja nuorille katsaus koko asumisen kirjoon ja sen ilmiöihin, hän lisää.  

Tiedote Talous ja nuoret TAT: Keski-Suomeen avataan syksyllä Yrityskylä