Tilaisuudet ja tapahtumat

Tällä sivulla kerromme ajankohtaisista tapahtumista ja jaamme hyödyllisiä pankkiasiointiin liittyviä webinaaritallenteita. Tervetuloa tutustumaan ja mukaan tapahtumiin!

Varmuutta verkkoon -viikko

Järjestämme keskiviikkona 22.5. klo 10.00-12.00 omistaja-asiakkaillemme Varmuutta verkkoon -aamukahvit OP Kodin tiloissa (Kauppakatu 22). Tilaisuudessa neuvomme, miten käytät OP:n digitaalisia palveluita sujuvasti ja turvallisesti.

Tapahtumassa mukana myös Telian edustajia neuvomassa laitteiden käytössä, joten halutessasi voit ottaa oman laitteesi mukaan.

Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä ilmoittautujaa. Ilmoittautuminen 19.5. mennessä.

Webinaari 22.5.2024 klo 17: Näin hoidat pankkiasiasi älypuhelimella

Kaipaatko vinkkejä ja varmuutta pankkiasioiden hoitoon älypuhelimella tai tabletilla? Tule mukaan maksuttomaan webinaariin, jossa kerromme, miten hoidat päivittäiset raha-asiasi OP-mobiili-sovelluksen avulla. Järjestämme tilaisuuden yhteistyössä Telian kanssa keskiviikkona 22.5.2024 klo 17–18. 

Webinaarissa OP:n asiantuntija Mira Berlin opastaa vaihe vaiheelta OP-mobiilin käyttöä. Lisäksi muut OP:n asiantuntijat kertovat OP-mobiilin turvallisuudesta ja Telian asiantuntija neuvoo, miten huolehdit mobiililaitteidesi turvallisuudesta. 

Ilmoittauduthan mukaan tilaisuuden alkuun mennessä.

Asumisen unelmat – haaveista toteutukseen

Onko sinulle ajankohtaista asunnon osto ja mielessä risteilee kysymyksiä "miten ja milloin asiassa voisi toimia"?

OP Keski-Suomen YouTube-kanavalta löydät tallenteen webinaaristamme Asumisen unelmat – haaveista toteutukseen, jossa keskustelemassa aiheesta OP Keski-Suomen asiakkuusasiantuntijat Marika Haikara ja Pasi Tolkki sekä OP Kodin myyntijohtaja Jaakko Kerminen. Tallenteelta ajankohtaiset vinkit asunnon hankkimiseen ja sen rahoittamiseen. 

Tiesithän, että OP Ryhmä tarjoaa asuntolainan ensiasunnon ostajille ilman toimitusmaksua vuoden 2024 maaliskuun loppuun saakka tukeakseen omaan asuntoon kiinni pääsemistä.

Lisäksi, jos teet asuntokaupat ensiasunnostasi vuoden 2023 loppuun mennessä, sinun ei tarvitse maksaa varainsiirtoveroa, joka on tyypillisesti useita tuhansia euroja. Suomen hallitus on esittänyt varainsiirtoverovapauden poistamista vuoden 2024 alusta lähtien.

Esimerkkilaskelma: Jos 12 kk euribor on 4,196 % (18.10.2023), asuntolainan todellinen vuosikorko 170 000 euron lainalle 20 vuoden maksuajalla on 5,1 %, kun lainan marginaali on 0,7 %. Lainasta peritään kuukausittain luotonhoitomaksu 2,50 euroa ja lainan noston yhteydessä 0 euron kertaluontoinen toimitusmaksu. Arvioitu lainan kokonaiskustannus on 269 141,52 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että laina on nostettu kerralla kokonaan, lainan korko, maksut ja palkkiot pysyvät samana koko laina-ajan ja laina maksetaan takaisin 1 118,92 euron tasaerissä kuukauden välein.