Hanna Hippo kutsuu mukaan!

OP Keski-Suomen Hippo-tapahtumissa on suurta urheilujuhlan tuntua. Ilmoittautumiset ennakkoon - tervetuloa mukaan!

Korona ja poikkeusolot / tilannepäivitys 26.10.2020

Kuluva vuosi on hyvin erilainen ja haastaa monella tavalla meitä kaikkia. Kisahuumaa tai mitalisadetta ei ole nyt luvassa, eli kaikille avoimia Hippo-tapahtumia ei järjestetä toimialueellaamme 2020. Hanna Hippo lähettää kaikille lapsille ja nuorille paljon tsemppiterveisiä! Hanna Hippo haluaa muistuttaa reippailun ja liikkumisen tärkeydestä, myös poikkeusolojen aikana. Ulkona kannattaa juoksennella, heilua, pallotella, pelata ja pomppia tutussa porukassa ja sopivissa paikoissa. Aina tilanteen mukaan.

Toivotaan kaikki, että jossain vaiheessa 2021 nähtäisiin taas Hippo-tapahtumien merkeissä!
Kaikkea hyvää. Pysytään terveinä. Terveisin, OP Keski-Suomi, Katri Tynkkynen

 

Vuoden mittaan OP Keski-Suomen toimialueella järjestetään useita erilaisia lasten Hippo-tapahtumia yhteistyössä eri urheiluseurojen kanssa. Liikutamme näin yhdessä tuhansia keskisuomalaisia lapsia perheineen.

Hippo-tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia tilaisuuksia, joihin osallistuakseen on ilmoittauduttava ennakkoon. Urheiluseurojen järjestämien Hippo-leirien, -koulujen tai -turnausten osallistujilta seura perii erillisen osallistumismaksun.

Nämä vinkit kannattaa laittaa korvan taakse:

* Hippo-hiihtoja järjestetään yleensä helmi-maaliskuulla - ilmoittautumiset yleensä tammi-helmikuussa.
* Hippo-kesäkisoja järjestetään yleensä kesä-syyskuulla - ilmoittautumiset yleensä kesäkuun alussa ja heinä-elokuun aikana.

Kaikista Hippo-tapahtumista pysyt helposti ajan tasalla, kun seuraat pankin Facebook-sivua. Julkaistuamme ensin tällä sivulla uudet Hippo-tapahtumat ilmoittautumisineen, kerromme niistä heti myös Facebookissa.

* Mutkaton mukanaolo ja liikunnan ilo on tärkeää. Kisaaminen on kivaa ja kannustusjoukoissa viihtyy koko perhe.

Hanna Hippoa on lupa tavatessaan halata, vai haluatko kenties heittää ylävitoset Hannan kanssa? Mukava kaverikuvakin onnistuu Hannan kanssa aina tilanteen mukaan.

Liikutaan iloisesti yhdessä - tervetuloa mukaan!
Toivottaa Hanna Hippo, OP Keski-Suomen väki ja urheiluseurojen toimitsijat

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *