Tapahtumaan osallistuneita pankkilaisia

Haastamme yrityksiä vapaaehtoistyöhön

Järjestimme eilen 18.6.2019 Hyvän mielen juhannusjuhlan Käpylän Palvelukeskuksen asukkaille ja heidän läheisilleen. Nyt haastamme Kymen Seudun Osuuskaupan ja KSS Energian toteuttamaan omia hyvän mielen tempauksiaan ikäihmisten parissa.

- Halusimme ilahduttaa palvelukeskuksen asukkaita järjestämällä heille virkistystapahtuman, johon heidän olisi helppo osallistua yhdessä läheistensä kanssa. On meidän vuoromme kiittää ikäihmisiä heidän tekemästään työstä Suomen hyväksi. Haastamme Kymen Seudun Osuuskaupan ja KSS Energian toteuttamaan oman näköisiään tempauksia vanhusten parissa ja toivomme heidän vievän haastetta eteenpäin. Näin saadaan hyvä kiertämään Kymenlaaksossa, kertoo toimitusjohtaja Juha Korhonen.

Iltapäivän mittainen kesäjuhla järjestettiin Kouvolassa Käpylän Palvelukeskuksen sisäpihalla. - Olimme iloisesti yllättyneitä, kun OP Kymenlaaksosta otettiin yhteyttä ja kerrottiin, että he haluaisivat järjestää meidän asukkaillemme virkistystapahtuman, kertoo palvelukeskuksen toiminnanjohtaja Päivi Parikka.

- Suunnittelimme tapahtuman sisältöä yhdessä ja lähtökohtana oli se, että tapahtumaan olisi helppo tulla ja viipyä sen aikaa, mikä itsestä tuntuu hyvältä. Meillä on tilava ja toimiva pihapiiri, mihin voi helposti järjestää monipuolista ohjelmaa, Parikka jatkaa.

Lähestyvä juhannus innosti toteuttamaan tapahtuman juhannusjuhlan teemalla. - Eräs tapahtumaan osallistunut työntekijämme toi koivuja somistukseksi ja tarjolla oli muurinpohjalettuja, kertoo asiakkuusasiantuntija Hanna Laukka, joka vastasi koordinoinnin lisäksi tapahtuman musiikkitarjonnasta yhdessä asiakkuusjohtaja Jarmo Tulkin kanssa. - Keikkailemme muutenkin duona, joten oli luontevaa, että esitimme tapahtumassa asukkaille tuttua musiikkia, miettii Laukka.

Tapahtuma toteutettiin osana OP Kymenlaakson yhteisöllistä roolia ja mukana päivän toteutuksessa oli sekä pankin henkilökuntaa että hallinnon jäseniä. OP Kymenlaakson henkilökunnalla on myös tänä vuonna mahdollisuus käyttää yksi työpäivä vapaaehtoistyöhön.

Tapahtuman mahdollistivat kanssamme Kaslink, Katin Muonituspalvelu, Kouvolan Kaverikoirat ja Kukkatalo Rosarium.