Hippo Mielakassa

Iltamäki omistaja-asiakkaillemme Mielakassa maanantaina 17.2. klo 17-20

Ilmoittautuneita on jo 500 eli tapahtuma on täynnä. Voit ilmoittautua jonoon, jolloin saat viestin, jos paikkoja vapautuu.

Mielakan rinnekeskus on varattu omistaja-asiakkaidemme käyttöön illan ajaksi. Hissit pyörivät maksutta koko illan ja voit tulla joko laskettelemaan, lautailemaan tai nauttimaan vauhdin hurmasta pulkkamäessä.

Lapsille on tarjolla myös opastusta laskettelun saloihin. Opettajina toimivat Kouvolan Hiihtoseuran Alppijaoston juniorit ja opetella voi joko omilla tai vuokrasuksilla.

Niin suksivuokraamo kuin kahviokin palvelevat illan ajan ja kodassa voi paistaa makkaraa laskettelun lomassa. Tunnelmassa mukana on myös Hippo.

Illan ohjelma

Klo 17 alkaen   Kokoontuminen Mielakan rinnekeskukseen
                       Tervetulosanat ja suorituspaikkojen esittely
                       Rinteet sekä pulkkamäki käytettävissä
                       Suksivuokraamo ja kahvio palvelevat, kota käytettävissä
                       Kouvolan Hiihtoseuran huoltajat opastavat laskettelusuksien huollossa
17.30              Lasketteluopastusta lapsille / aloittelijoiden ryhmä 
                       Mukaan mahtuu 20 ennakkoon ilmoittautunutta
18.30              Lasketteluopastusta lapsille / perustaidot hallitsevien ryhmä
                       Mukaan mahtuu 20 ennakkoon ilmoittautunutta
20.00              Tapahtuma päättyy

Mielakka tarjoaa välinevuokraukset illan aikana 10 e/paketti, joka sisältää laskettelusukset tai lumilaudan, monot, sauvat ja kypärän. Huomioithan, että vuokravälineitä on tarjolla rajallinen määrä.

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua mukaan tapahtumaan OP-mobiilissa. Tapahtuman löydät OP-mobiilista kohdasta Muut > Omistajaedut > Edut ja tapahtumat >Tapahtumat. Voit ilmoittaa samalla kertaa kaikki perheesi osallistujat sekä lasketteluopastukseen osallistuvat.

Yhteistyökumppanit: Kouvolan Hiihtoseuran Alppijaosto sekä Mielakan rinnekeskus (Ojaniityntie 3, Kouvola). SPR on paikalla koko illan ajan.

Tapahtuma järjestetään, mikäli lumitilanne sallii. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti vielä ennen tapahtumaa.