Avoimia paikkoja – Asiakkuusneuvoja/asiakkuusasiantuntija yrityspankkiin Poriin/Raumalle

Haemme OP Länsi-Suomeen asiakkuusneuvojaa tai asiakkuusasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä tehtävä pitää sisällään?  

Tehtävässä vastaat yritysasiakkaiden laaja-alaisesta palvelusta, asiakashankinnasta sekä olemassa olevien asiakassuhteiden kehittämisestä. Tehtävässäsi neuvottelet, myyt ja toteutat kokonaisvaltaisia asiakkaiden tarpeisiin sopivia ratkaisuja rahoituksen ja talouden turvaamisen osalta. Tehtävässä keskeisenä tavoitteena on asiakkuuksien laaja-alainen kehittäminen, yhteistyössä pankkimme muiden asiantuntijoiden sekä OP Ryhmän eri asiantuntijaorganisaatioiden kanssa. Pääset hoitamaan myös asiakkaidemme olemassa oleviin luottoihin liittyviä, luoton elinkaaren mukaisia tehtäviä sekä asiakkuuteen liittyviä päivitystehtäviä. Palvelemme asiakkaita kaikissa eri palvelukanavissamme joko puhelimitse, verkkoneuvotteluin tai henkilökohtaisin tapaamisin. 
 
Työssäsi lähestyt asiakkaita aktiivisesti ja rohkeasti sekä osallistut uusien asiakkaiden hankintaan. Haluamme varmistaa, että näillä asiakkailla on kaikki tarvittavat pankki-, vakuutus- ja digitaaliset palvelut esimerkillisellä tasolla. Saat hoitaaksesi itsenäisen tehtäväkokonaisuuden, jossa onnistumisesi tukena on osaavat ammattilaiset.

Toivomme sinulta

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä näyttöä tuloksekkaasta toiminnasta. Aikaisempi työskentely rahoituksen parissa on tehtävässä menestymisen kannalta eduksi. Olet innostunut siitä, että saat tarjota asiakkaille ylivertaista asiakaskokemusta, sekä tukea omalla ammattitaidollasi yritysasiakkaidemme taloudellista menestystä. Olet määrätietoinen, myynnillinen ja haluat saavuttaa tavoitteesi. Sinulla on hyvät vuorovaikutus-, neuvottelu- ja yhteistyötaidot sekä kyky herättää luottamusta asiakkaissa. Kohtaamme asiakkaita myös englannin kielellä, joten tästä taidosta on tehtävässä hyötyä. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työtehtävän ammattitaitoisessa työyhteisössä. Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, joihin kuuluvat henkilöstörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Meillä on kattava työterveyshuolto, vakuutusturva ja tuemme monipuolisesti työhyvinvointia.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi op-careers.fi sivuston kautta sunnuntaina 16.6.2024 mennessä. Lisätietoa tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Sanna Someristo p. 044 7141 562.