Haemme johdon assistenttia – hae 10.10. mennessä

Työssäsi vastaat OP Länsi-Suomen johdon ja hallinnon assistentin tehtävistä. Olet toimitusjohtajan, johtoryhmän sekä hallinnon tärkeä kumppani ja oikea käsi. Monipuoliseen tehtävänkuvaasi kuuluvat muun muassa kokous- ja matkajärjestelyt, tapahtumien järjestäminen, erilaiset hallintoon ja markkinointiin liittyvät työtehtävät sekä sidosryhmätyön organisointi. Tuotat ja viimeistelet viestintää ja visualisointeja edellyttäviä dokumentteja ja esityksiä. Et kaihda myöskään tarkkuutta vaativia rutiinitehtäviä, jotka ovat myös keskeinen osa työtehtävää. Ensisijainen työskentelypisteesi on Porissa ja työskentelet Henkilöstöpalvelut-tiimissä.

Mitä odotamme?

Olet ehdottoman luotettava ja joustava henkilö. Etsimämme johdon assistentti on positiivisella asenteella varustettu organisoinnin, projektihallinnan ja viestinnän osaaja. Langat pysyvät käsissäsi ja kalenterit hallinnassasi myös paineen alla. Nautit vastuunkannosta ja siitä, että asiat valmistuvat ajallaan. Huolehdit oma-aloitteisesti ja aktiivisesti siitä, että niin pienet kuin suuremmat asiat etenevät valmiiksi saakka määräaikoihin mennessä. Osaat priorisoida ja ennakoit projektien eri työvaiheet ajankäytössäsi. Sinulta löytyy sosiaalista pelisilmää ja reagointikykyä myös yllättävissä tilanteissa. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä yleisimpien toimisto-ohjelmistojen hallintaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista otetta, ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Olet ratkaisuhakuinen, palveluhenkinen ja oma-aloitteinen, sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Ilmaiset itseäsi sujuvasti suullisesti sekä kirjallisesti ja verkostoituminen käy sinulta luonnostaan.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme vastuullisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden. Olet tärkeä osa työyhteisöämme ja pääset roolissasi rakentamaan vetovoimaista työnantaja- ja yrityskuvaa. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista. Tehtävää on mahdollista räätälöidä vahvuuksiesi mukaan.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja saat henkilöstöjohtaja Anna Tomulalta p. 044 7141 301.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 10.10.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

OP Länsi-Suomi on OP Ryhmään kuuluva alueellinen pankki. Pankkitoimintamme volyymi on reilut kuusi miljardia euroa. Palvelemme 200 työntekijän voimin yli 135.000 asiakasta Rauman, Porin ja Kankaanpään alueilla. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme paras yhdistelmä kohtaamisia niin digitaalisesti kuin kasvotusten.