Haemme lakiasiantuntijaa tai lakiasiainneuvojaa – hae 28.11. mennessä

Työssäsi valmistelet lainopillisiin toimeksiantoihin liittyviä asiakirjoja sekä avustat asiakkaittemme ja henkilöstöämme erilaisissa lainopillisissa kysymyksissä. Työskentelet Lainopillisten palvelujen tiimissä, jossa tarjoamme asiakkaillemme lainopillisia ratkaisuja erilaisissa perhe- ja jäämistöoikeuteen, kiinteistöjen vaihdantaan sekä verotukseen liittyvissä toimeksiannoissa. 

Ensisijainen työskentelypisteesi on Raumalla, ja sinulla on myös valmius liikkua OP Länsi-Suomen toimialueella. Lainopilliseen tiimiimme kuuluu neljä lakimiestä ja viisi lakiasiantuntijaa. 

Mitä odotamme?

Arvostamme kokemusta perhe- ja jäämistöoikeudellisten asiakirjojen valmistelusta sekä pankkitoiminnasta. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi oikeustradenomi) sekä yleisimpien toimisto-ohjelmistojen hallintaa. 

Etsimämme lakiasiantuntija tai lakiasianneuvoja on ehdottoman luotettava, palveluhenkinen ja oma-aloitteinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja tahdot kehittää itseäsi lainopillisten toimeksiantojen monipuoliseksi osaajaksi. Sinulta löytyy joustavuutta, yhteistyöhalukkuutta sekä sopeutumiskykyä. Olet hyvä hallitsemaan ajankäyttöäsi ja langat pysyvät käsissäsi myös paineen alla. Nautit vastuunkannosta ja siitä, että asiat valmistuvat ajallaan, määräaikoihin mennessä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoisen, vastuullisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden. Olet tärkeä osa työyhteisöämme ja pääset roolissasi rakentamaan erinomaista asiakaskokemusta. Lisäksi tarjoamme taloudeltaan vahvan pankin kilpailukykyiset henkilöstöedut, reilun ja nykyaikaisen työympäristön ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista. 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja saat asiakkuusjohtaja Heidi Widbomilta p. 040 867 1819.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 28.11.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

OP Länsi-Suomi on OP Ryhmään kuuluva alueellinen pankki. Pankkitoimintamme volyymi on reilut kuusi miljardia euroa. Palvelemme 200 työntekijän voimin yli 135.000 asiakasta Rauman, Porin ja Kankaanpään alueilla. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme paras yhdistelmä kohtaamisia niin digitaalisesti kuin kasvotusten.