Haemme Länsi-Suomen Osuuspankin Yrityspankkiin – hae 3.1.2022 mennessä

Haemme OP Länsi-Suomen Yrityspankkiin asiakkuusneuvojaa/asiakkuusasiantuntijaa.

Tehtävässä vastaat laaja-alaisesta ratkaisumyynnistä yritysasiakkaiden erilaisissa rahoitus- tai maksuliiketarpeissa. Työskentelet osana yritystiimiä, jonka vastuulla on aktiivinen yritysasiakkuuksien hoito. Kohtaat asiakkaita verkkoneuvotteluissa, puhelimitse sekä kasvokkain konttorillamme tai asiakkaan toimitiloissa. Työskentelet sekä itsenäisesti, että osana asiakkuustiimejä. Tehtävän vaativuus määräytyy valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. 

Tuet yritystiimiä vaativissa asiakastilanteissa ja jaat asiantuntijuuttasi muille. Kontaktoit aktiivisesti asiakkaita ja hankit uusia asiakkuuksia. Kartoitat ja arvioit asiakkaiden tarpeita ja teet heille ratkaisuehdotuksia, jotka viet maaliin. Myös asiakassuhteiden ylläpitäminen ja kehittäminen kuuluu tehtävään. 

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. Saat aidon mahdollisuuden vaikuttaa, kehittää ja hyödyntää omaa osaamistasi. Lisäksi saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme.

Toivomme sinulta
Olet myyntihenkinen, ulospäinsuuntautunut, analyyttinen ja erinomainen asiakassuhteiden rakentaja. Sinulle on tärkeää ymmärtää asiakkaan tarpeet ja vastata sekä ylittää heidän odotuksensa. Otat rohkeasti vastaan uusia haasteita ja työskentelet systemaattisesti sekä tehokkaasti. Sinulla on tulostavoitteellinen ote ja hyvät tiimityötaidot sekä halu kehittää ja syventää omaa osaamistasi. Työskentelysi on itseohjautuvaa ja vastuullista, osaat priorisoida ajankäyttöäsi ja toimit johdonmukaisesti myös paineen alla. 

Kuulostiko tämä sinulta? 
Haluamme kuulla lisää sinusta, osaamisestasi ja onnistumisistasi OP:n Uramahdollisuudet -sivuston kautta 3.1.2022 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja pyrimme täyttämään paikan mahdollisimman pian. Jos tehtävä kiinnostaa, ethän aikaile hakemuksen lähettämisessä. 
 
Lisätietoja tehtävästä antavat asiakkuusjohtaja Minna Uusitalo, puh. 050 367 2675 (30.12.2021-3.1.2022) tai yrityspankinjohtaja Vesa Rosendahl, puh. 044 7141 405 (17.12.2021-3.1.2022)

OP Länsi-Suomi on OP Ryhmään kuuluva alueellinen pankki. Pankkitoimintamme volyymi on 6,5 miljardia euroa. Palvelemme 200 työntekijän voimin yli 135.000 asiakasta Rauman, Porin ja Kankaanpään alueilla. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme paras yhdistelmä kohtaamisia niin digitaalisesti kuin kasvotusten.