OP Kiikoinen ja OP Länsi-Suomi yhdistyvät syyskuussa

Julkaistu 25.3.2021.

OP Kiikoisten osuuskunnan kokous 24.3.2021 ja OP Länsi-Suomen edustajiston kokous 25.3.2021 päättivät pankkien yhdistymisestä. Entistä vahvempi OP Länsi-Suomi aloittaa toimintansa 1.9.2021.

Asiakkaiden ei tarvitse tehdä mitään pankkien yhdistymisen vuoksi vaan asiakassuhteet jatkuvat entisellään. Esimerkiksi tilinumerot, verkkopalvelutunnukset ja maksukortit säilyvät samoina. OP Kiikoisten omistaja-asiakkaat siirtyvät OP Länsi-Suomen omistaja-asiakkaiksi ja säilyttävät heille kuuluvat oikeudet. Lisäksi he voivat hyödyntää OP Länsi-Suomen omistaja-asiakkailleen tarjoamia lukuisia uusia etuja.

– Olen erittäin tyytyväinen, että osuuskunnan kokouksessa päätettiin yhdistymisen puolesta, sillä se on ennen kaikkea asiakkaiden etu, iloitsee OP Kiikoisten hallituksen puheenjohtaja Arto Mäkelä.

– Hienoa, että molempien pankkien päättävissä kokouksissa hyväksyttiin yhdistyminen. Tästä on hyvä jatkaa yhdessä, kertoo OP Länsi-Suomen hallituksen puheenjohtaja Jarmo Tanhua.

– Voimien yhdistäminen turvaa toimintamme jatkuvuuden ja antaa meille hyvät lähtökohdat vastata asiakkaiden tarpeisiin ja parantaa palvelukykyä, toteaa OP Kiikoisten toimitusjohtaja Minna Uusitalo. 

-OP Länsi-Suomen tahtotila on olla vahva alueellinen pankki, joka tarjoaa toimialueellaan sekä henkilö- että yritysasiakkaille markkinoiden laajimmat ja osaavimmat pankkipalvelut sekä parhaan asiakaskokemuksen. OP Kiikoisten yhdistyminen OP Länsi-Suomeen on hieno askel tällä polulla. Tulemme jatkossakin olemaan vahva yhteisöllinen vaikuttaja, jolla sydämen asiana on toimialueen elinvoiman vahvistaminen, OP Länsi-Suomen toimitusjohtaja Matti Kiuru lisää.

OP Länsi-Suomi on Suomen seitsemänneksi suurin osuuspankki, jonka vakavaraisuus on erittäin vahvalla tasolla. Pankki työllistää toimialueellaan noin 250 finanssialan ammattilaista.

Lisätiedot

OP Kiikoinen
toimitusjohtaja
Minna Uusitalo
p. 050 367 2675

OP Länsi-Suomi
toimitusjohtaja

Matti Kiuru
p. 044 714 1400

 

Kuvassa:
Yksi yhteinen OP. OP Kiikoisten toimitusjohtaja Minna Uusitalo ja OP Länsi-Suomen toimitusjohtaja Matti Kiuru iloitsevat yhdistymispäätöksestä.