OP Koti Länsi-Suomi Oy LKV ja OP Koti Länsi-Suomi Isännöinti Oy sulautuvat yhdeksi osakeyhtiöksi

OP Länsi-Suomen tytäryhtiöt, OP Koti Länsi-Suomi Oy LKV ja OP Koti Länsi-Suomi Isännöinti Oy, sulautuvat yhtiökokousten päätösten mukaan yhdeksi osakeyhtiöksi. Tavoite on, että sulautuminen toteutuu vuosien 2021 ja 2022 vaihteessa eli tilikausien päättyessä. Uuden yhtiön nimi on OP Koti Länsi-Suomi Oy.

”Sulautumisen toteutumisella ei ole vaikutusta yhtiöiden henkilöstön asemaan, vaan henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä. Hankkeen tavoitteena on lisätä OP Länsi-Suomi-konsernin henkilöstön ja liiketoiminnan keskinäistä synergiaa ja yhteistyötä entistäkin paremmalle tasolle”, toteaa OP Koti Länsi-Suomen hallituksen puheenjohtaja Matti Kiuru.

”Uuden syntyvän organisaation myötä OP Koti Länsi-Suomi Oy tulee olemaan entistä vahvempi toimija asiantuntemukseltaan ja resursseiltaan Satakunnan markkinassa”, Kiuru lisää.

”Uskon vahvasti, että keskinäisellä tiivistyvällä yhteispelillä pystymme tuottamaan entistä parempaa asiakaskokemusta ja hyötyjä asiakkaalle.  Samalla ovenavauksella pystymme tarjoamaan asuntojen välittämisen ja vuokraamisen, arviointitoiminnan sekä asiantuntevan isännöinnin asiakkaidemme parhaaksi OP:n arvojen mukaisesti. Sulautuminen ei vaadi asiakastaloyhtiöiltämme toimenpiteitä”, taustoittaa sulautumista OP Koti Länsi-Suomen toimitusjohtaja Jani Raukko.

Sulautumisen kautta muodostuvan yli 50 ammattilaisen yhtiön johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Raukon lisäksi Rauma/ Eura kiinteistövälityksen myyntipäällikkö Marko Aalto, Rauma/ Eura isännöinnin isännöintipäällikkö Anita Toivonen ja Porin alueen isännöintipäällikkö Tiina Veijola.

 

Lisätietoja

hallituksen puheenjohtaja Matti Kiuru, 044-7141400     
toimitusjohtaja Jani Raukko, 044-7141426