OP Länsi-Suomi maksoi 3,25 miljoonaa euroa yhteisöveroa

OP Länsi-Suomi maksoi yhteisöveroa 3,25 miljoonaa euroa vuonna 2021. Edellisenä vuonna OP Länsi-Suomi maksoi noin 3 miljoonaa euroa yhteisöveroa.

”Maksamme verot omalle toimialueellemme ja samalla edistämme toimialueemme menestystä ja hyvinvointia. On tärkeää huomata, ettei yhteisöveroja makseta kotipaikan mukaan, vaan yhteisövero jakautuu kaikkiin kuntiin, joissa yhteisöllä on työntekijöitä. Esimerkiksi OP Länsi-Suomen kotipaikka on Rauma, mutta pääosa pankin maksamasta yhteisöverosta kanavoituu Poriin”, toteaa OP Länsi-Suomen toimitusjohtaja Matti Kiuru.

”Osuuspankin perustehtävään kuuluu omistaja-asiakkaiden ja toimintaympäristön taloudellisen menestyksen ja hyvinvoinnin tukeminen. Paikallisten lahjoitusten ja seura- ja yhdistysyhteistyön avulla tavoitteenamme on tukea yleishyödyllisiä tahoja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisussa sekä samalla toteuttaa vastuullisuusohjelmaamme ja vahvistaa paikallista yhteisöllisyyttä”, Kiuru kertoo.

OP Ryhmään kuuluvat yhtiöt maksoivat yhteensä 214 miljoonaa euroa yhteisöveroa vuonna 2021. Edellisenä vuonna 2020 OP Ryhmä maksoi 109 miljoonaa euroa yhteisöveroa.