OP:n kesätyöhaku on jälleen auki – hae 15.2.2022 mennessä

Tarjoamme jälleen ensi kesänä sadoille nuorille tulevaisuuden ammattilaisille mahdollisuuden kehittää osaamistaan ammattilaistemme tukemana ja kartuttaa arvokasta työkokemusta Suomen johtavassa finanssialan yrityksessä.

Haemme OP Länsi-Suomeen kesätyöntekijöitä toimialueemme konttoreihin.

Kesätyöntekijä, OP Länsi-Suomi (Pori, Rauma ja Kankaanpää)                                                           

Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä info- ja kassapalveluissamme. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia pankki- ja vakuutuspalveluita sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin. Toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi.

Menestyksen avaimet

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, minkä me mahdollistamme sinulle perehdytyksen sekä tuen avulla. Parhaassa tapauksessa olet ehtinyt jo kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä.

Haemme siis positiivisia ja tavoitteellisia tulevaisuuden finanssialan ammattilaisia, joilla on innostunut asenne finanssialaa kohtaan ja halu tarjota loistavaa asiakaspalvelua.

Monta hyvää syytä hakea!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään pankkityötä aidoimmillaan vaihtelevissa ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä sekä tilaisuuden kartuttaa arvokasta finanssialan työkokemusta. Kollegoiksi saat alan ammattilaisia, jotka tukevat, antavat palautetta ja sparraavat sinua arjessa. Pääset samalla verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen. Parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!

Käy tutustumassa myös kesäkampanjasivustoomme täällä, josta löydät lisätietoja OP:n tarjoamista kesätyömahdollisuuksista ja pääset tutustumaan tarkemmin tehtäviin uratarinoiden sekä videoiden muodossa.

Tästä eteenpäin

Hae tehtävään 15.2.2022 mennessä oheisen "Hae nyt"-painikkeen kautta ja kerro meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Ethän aikaile, sillä aloitamme haastattelut välittömästi sopivien hakemusten saavuttua. Haemme kesätyöntekijöitä pääsääntöisesti touko-elokuulle, mutta osa työsuhteista voi alkaa jo alkukeväällä tai päättyä myöhemmin syksyllä. Ilmoitathan hakemuksessasi sinulle soveltuvan työskentelyajankohdan sekä millä alueella (Pori, Rauma, Kankaanpää) olet kiinnostunut työskentelemään ja onko sinulla auto käytössäsi.

Ilmoitamme kaikille hakijoille prosessin päättymisestä viimeistään maalis-huhtikuun aikana. Tarkastamme alan normaalin käytännön mukaisesti valituilta kesätyöntekijöiltä luottotiedot sekä suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot. Kesätyöntekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

OP Länsi-Suomi on OP Ryhmään kuuluva alueellinen pankki. Pankkitoimintamme volyymi on reilut viisi miljardia euroa. Palvelemme 200 työntekijän voimin yli 135.000 asiakasta Rauman, Porin ja Kankaanpään alueilla. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme paras yhdistelmä kohtaamisia niin digitaalisesti kuin kasvotusten.