Vaikuta OP Länsi-Suomen vastuullisuustekoihin

OP Ryhmän toteuttaman asiakastutkimuksen mukaan asiakkaat ovat kiinnostuneita osallistumaan oman kotiseudun ja lähipiirin hyvinvointiin vaikuttaviin tekoihin. OP Länsi-Suomi tukee vuosittain merkittävästi alueensa yhteisöjä. Nyt on mahdollisuus osallistua pankin tulevien vastuullisuustekojen valintaan.

Osana omistaja-asiakasohjelmaansa OP Länsi-Suomi tarjoaa lokakuussa mahdollisuuden osallistua pankin tulevien vastuullisuustekojen valintaan. OP Mediassa on 4.-31.10. avoinna kyselylomake, jolla voi ottaa kantaa oman osuuspankkinsa tuleviin vastuullisuustekoihin. Lomake löytyy osoitteesta www.op-media.fi/kaikkien-aikojen-tekoja.

– Kutsumme kaikki omistaja-asiakkaamme vaikuttamaan tuleviin vastuullisuustekoihimme. Osallistuminen lomakkeen kautta on helppoa eikä se edellytä kirjautumista tai rekisteröitymistä. Toivomme, että mahdollisimman moni omistaja-asiakkaamme kertoo meille oman ehdotuksensa. Näin meidän on helpompi tehdä päätöksiä vastuullisuustekojen toteuttamisessa, kumppanuuksien ja sponsorointien kohdistamisessa, kertoo OP Länsi-Suomen toimitusjohtaja Matti Kiuru.

– Viime vuosina olemme järjestäneet esimerkiksi Varmuutta verkkoon -digiopastuksia senioreille, Hippo-kisoja lapsille, tukeneet kymmenien seurojen ja yhteisöjen toimintaa sekä pitäneet tuhansille koululaisille ja opiskelijoille OPxRahapuhetta -oppitunteja opastaen oman talouden hallintaa, Kiuru luettelee pankin vastuullisuustekoja.

– Sen tiedämme jo varmasti, että tulemme tekemään vastuullisuustekoja myös tulevina vuosina. Kun saamme kyselyn tulokset, käsittelemme niitä pankkimme johdon ja hallinnon kanssa ja hyödynnämme tuloksia tulevien vuosien vastuullisuuspanosten kohdistamiseen. Pankillamme on varattuna varoja vielä tämänkin vuoden vastuullisuustekoihin, joten odotamme innolla omistaja-asiakkaidemme toiveita, Kiuru kertoo.

– Vastuullisuustyömme on asiakaslähtöistä ja perustuu vastuullisuusohjelmamme linjauksiin. Keräämme nyt asiakkaidemme ehdotuksia, jotta voimme kohdistaa tukemme ja tekomme sinne, missä niitä eniten tarvitaan. Yhdessä asiakkaidemme kanssa mahdollistamme kestävämmän tulevaisuuden, Kiuru toteaa.

Pankillemme valitaan marraskuussa myös uusi edustajisto, jonka yhtenä tehtävänä on päättää yhteiskuntavastuulliseen toimintaan käytettävistä panostuksista. Edustajiston vaalien äänestysaika on 4.-17.11. ja niissä voi äänestää jokainen pankkimme omistaja-asiakas. Toivottavasti mahdollisimman moni antaa äänensä kuulua myös edustajiston vaaleissa, kannustaa Kiuru.

Lisätiedot

Kaikkien aikojen tekoja | OP Media (op-media.fi)

OP Länsi-Suomi
toimitusjohtaja Matti Kiuru
p. 044 714 1400
matti.kiuru (a) op.fi