Tervetuloa asioimaan

OP Länsi-Suomi, viralliselta nimeltään Länsi-Suomen Osuuspankki, on asiakkaidensa omistama, paikallinen osuuskuntamuotoinen pankki. Olemme yksi OP Ryhmän suurimpia ja toimialueemme johtavia pankkeja. Meillä on kuusi konttoria ja yksi kohtaamispaikka. Asiakkaidemme käytössä ovat kattavat mobiili-, digi- ja puhelinpalvelut.

Meiltä saat kaikki pankki- ja vakuutusasioinnin sekä asumisen ratkaisut - palvelemme ajanvarauksella

• päivittäisten raha-asioiden hoidon maksuliikkeestä kortteihin
• rahoitukset eri tarpeisiin
• säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut
• Pohjola Vakuutuksen vakuutukset itsesi, perheesi ja omaisuutesi turvaksi
• OP Koti Länsi-Suomen tarjoamat kiinteistönvälitys- sekä vuokravälityspalvelut
• lakipalvelut perhettä, verotusta ja kiinteistökauppoja koskevissa tilanteissa
• yksilöllistä varallisuudenhoitoa OP Privatessa
• kattavat yrityspalvelut

Vahva paikallinen toimija - olemme asiakkaitamme varten

Vastuullisia kohtaamisia ja yhteistyötä alueen parhaaksi

Perustehtävämme mukaisesti kuljemme mukana asiakkaidemme arjessa edistäen heidän sekä koko toimialueemme taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.

Toimimme eettisesti kestävästi ja vastuullisesti. Tämä näkyy päivittäisissä asiakaskohtaamisissa, vastuullisissa päätöksissä sekä pitkäjänteisessä osallistumisessamme elinvoimaisen maakunnan kehittämiseen.
Toimintaamme ohjaavat vankat arvot: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Olemme olemassa asiakkaitamme varten.

Paikallisia hankkeita ja yhteistyökumppaneita tukemalla haluamme kantaa vastuuta asiakkaidemme ja koko toimialueen hyvinvoinnista, tästä muutama esimerkki:

• Olemme Yrityskylä Satakunnan ala- ja yläkoulun virallinen pankki. Yrityskylä on kansainvälisestikin palkittu oppimiskokonaisuus, joka tarjoaa 6. ja 9. luokkalaisille myönteisiä kokemuksia työelämästä, taloudesta ja yhteiskunnasta.

• Olemme jo usean vuoden ajan tarjonneet Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kautta nuorille mahdollisuuden päästä kesätöihin toimialueemme yhdistyksiin OP Länsi-Suomen tuella.

• Opastamme senioreita sähköisten palvelujen hallinnassa järjestämällä Varmuutta verkkoon -valmennuksia.

• Tuemme vuosittain yli 40 yhdistystä ja seuraa mahdollistaen monipuolisen harrastustoiminnan alueemme asukkaille.

Tutustu OP Länsi-Suomen vastuullisuustyöhön tarkemmin oheisesta linkistä.

Palkitsemme asiakkaitamme

Tarjoamme finanssialan parhaat keskittämisedut, joista merkittävin on rahanarvoinen bonusjärjestelmä. Vuoden 2022 lopussa pankilla oli 83 300 omistaja-asiakasta. Palvelemme asiakkaitamme noin 200 finanssialan ammattilaisen voimin.

Omistaja-asiakkaana hyödyt eduista ja vaikutat pankkisi toimintaan

Omistaja-asiakkaana saat OP-bonusten lisäksi rahanarvoisia etuja pankki- ja vakuutusmaksuista sekä pääset nauttimaan rahanarvoisista omistaja-asiakkaiden kumppanuuseduista.

Tutustu OP Länsi-Suomen omistaja-asiakas etuihin

Asiointi onnistuu monessa eri kanavassa - valitse omasi

OP Puhelinpalvelusta apua akuutisti sekä ajanvarauksia

OP Puhelinpalvelussa on omat numerot henkilö- ja yritysasiakkaille. Voit hoitaa omia pankki- ja vakuutusasioitasi asiantuntijamme kanssa puhelimitse. Varaa aika aina etukäteen itse verkosta tai soittamalla OP Puhelinpalveluun.

Erityistä tukea tarvitsevien oma asiakaspalvelu
Lue lisää

OP Puhelinpalvelu
Palvelusta apua ja neuvoja sekä ajanvaraus neuvotteluun 
Voit myös varata ajan OP:n tunnuksillasi
Varaa neuvotteluaika - kirjaudu omilla tunnuksillasi 

Verkkoneuvottelu onnistuu vaikka kotisohvalta
Verkkoneuvottelu on helppo ja paikasta riippumaton tapa hoitaa pankki- ja vakuutusasioitasi. Varaa neuvotteluaika aina etukäteen. Voit tehdä aikavarauksen esimerkiksi lainaneuvottelua, sijoitusneuvontaa, OP-mobiilin käytön opastusta tai vakuutusasioiden hoitoa varten.

Verkkoneuvottelussa olet yhteydessä toimipisteessämme olevaan asiantuntijaamme video- ja ääniyhteyden oman tabletin tai tietokoneen kautta. Pääset katsomaan omalta näytöltäsi asiantuntijan esittämiä tietoja tai dokumentteja, vaikkapa lainatarjouksen, tai voit itse näyttää asiantuntijalle tiedostoja omalta koneeltasi.

Lue tästä lisää verkkoneuvottelusta 

Viesti OP:n digipalveluihin tavoittaa turvallisesti, lähetä sähköposti salattuna
Jos jokin asia askarruttaa, voit laittaa meille myös viestiä. Asiakkaillemme ykkösvaihtoehto on viesti OP:n digipalveluihin.

Kirjautuneena viestittely pankin kanssa on aina turvallisinta. Laita siis viestiä OP:n digipalveluihin aina kuin mahdollista. Kirjaudu siis OP-mobiiliin tai op.fi-palveluun ja laita viestiä, vastaamme samassa kanavassa.

Jos sinulla ei ole tunnuksia OP:n palveluihin, voit lähettää meille yhteydenottopyynnön myös sähköpostilla. Pankin sähköpostiosoite on lansi-suomen@op.fi ja meidän pankkilaisten osoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@op.fi.

Muista lähettää asiaa sisältävä sähköposti aina turvallisesti salattuna osoitteessa https://securemail.op.fi.

Lisätietoa suojatun sähköpostin lähettämisestä 

Paikallisten asiantuntijoiden suorat numerot
Voit myös soittaa asiantuntijoillemme suoraan. Katso lisää


Tervetuloa meille!