' '

Tilaisuudet ja tapahtumat

OP Länsi-Suomen tapahtumat tarjoavat tilaisuuksia kaikille pankin asiakkaille: niin yrittäjille ja yritysasiakkaille, sijoittajille, taloudesta kiinnostuneille kuin tapahtumia lapsiperheille, eläkeläisille ja opiskelijoillekin.

Hippo-suunnistukoulut

Hippo-suunnistuskouluja Kankaanpäässä, Porissa ja Raumalla. Katso tarkemmat tiedot alta.

Kankaanpää

Suunnistuskoulu on suunnattu noin 7–11-vuotiaille nuorille ja heidän vanhemmilleen.

Lisätietoja 040 590 4362 sekä seuran sivuilta.
Yhteistyössä Kankaanpään Suunnistajat ry.

Pori

Hippo-suunnistuskoulu järjestetään viikoittain vaihtuvissa paikoissa Porin ympäristössä, ja on tarkoitettu noin 6-12 -vuotiaille lapsille.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen seuran sivuilta.

Yhteistyössä Rastikarhut.

Rauma

Suunnistuskoulu on suunnattu noin 6–13-vuotiaille luonnosta ja liikkumisesta kiinnostuneille lapsille. Tarjolla on kivoja harjoituksia vaihtelevissa maastoissa

Lisätietoa ja ilmoittautuminen seuran sivuilta.

Yhteistyössä Rasti-Lukko ry.

Hippo-golfit

Hippo-golfryhmä Raumalla

Ryhmässä tutustutaan golfiin ja liikutaan ja viihdytään kavereiden kanssa. Kaikki uudet ja vanhat golfharrastajat mukaan!

Hippo -golfryhmä on tarkoitettu 5–8-vuotiaille lapsille. Golfryhmä kokoontuu aina maanantaisin klo 17–18. Hippo -golfryhmä toimii aina toukokuusta elokuun alkuun.

Ohjaajina Golfliiton kouluttamat seuraohjaajat. Omia välineitä ei tarvita, seura lainaa välineet. Osallistumismaksu 60 euroa, eli vain seuran jäsenmaksu. Ilmoittautuminen sähköpostilla junnut (a) raumagolf.fi tai ohjaajalle harjoituksiin tullessa.

Jokainen harjoituksiin tuleva saa ilmoittautumislomakkeen, joka palautetaan viimeistään parin kokeilukerran jälkeen ohjaajalle.

Osoite: Rauman golfkenttä, Ala-Pomppustentie 20, 26510 Rauma

Tervetuloa!

Yhteistyössä Rauma Golf.

Hippo-golfryhmä Porissa

Hippo -golfryhmä on tarkoitettu 7–15-vuotiaille. Golfryhmä kokoontuu aina maanantaisin klo 10–14. Hippo -golfryhmä toimii aina kesäkuun alusta elokuun alkuun.

Koko kesän hinta on 170 € sisältäen lounaan joka viikko, sekä vapaan pääsyn torstain harjoitusryhmään. OP Länsi-Suomen omistaja-asiakasperheille 10 € alennus golfkoulun kausimaksusta. Voit osallistua myös yksittäisiin tapahtumiin. Kertamaksu on 20 € sisältäen lounaan.

Osoite: Kalafornian golfkenttä, Kalaforniantie Hanhiluoto, 28100 Pori

Yhteistyössä Porin Golfkerho.

Hippo-kisat

Järjestämme kisoja yhteistyössä paikallisten seurojen kanssa heinäkuusta syyskuuhun. Hippo-kisoihin ovat kaikki lapset tervetulleita ja tapahtumat ovat maksuttomia. Ilmoittautumisohjeita ja lisätietoa päivittyy tälle sivulle sitä mukaa, kun seurat niitä vahvistavat.


Noormarkun Hippo-kisat 24.7. klo 17.30

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Hippo-kisoihin 24.7. klo 14 mennessä seuran sivuilta
 

Yhteistyössä Noormarkun Nopsa.


Alustavasti kisoja tulossa – tiedot päivittyvät

22.8. Pomarkku / Pomarkun Pyry

26.8. Kiikoinen / Kiikoisten Kirma

27.8. Pori / Noormarkun Nopsa

3.9. Kankaanpää / Kankaanpään Seudun Leisku

4.9. Rauma / Rauman Urheilijat

OP Länsi-Suomen omistaja-asiakas OPEN 2023

Osallistu omistaja-asiakas OPEN 2023 -kisoihin 10.6.2023 Porissa ja Raumalla.

Varmuutta verkkoon -digiopastukset kesällä

Askarruttaako laskujen maksu verkossa? Mitä tarkoittaa Mobiiliavain? Mikä tapa sopii juuri minulle? Tule juttelemaan sinulle sopivasta ratkaisusta ja harjoittelemaan yhdessä.

Järjestämme opastuksia usealla paikkakunnalla.

Tietosuoja turvaa yksityisyyttäsi ja on meille OP Länsi-Suomessa tärkeää. Haluamme, että tiedät, mitä tietosuoja ja henkilötiedot ovat, miten käytämme henkilötietojasi sekä miten hyödyt tietojesi antamisesta käyttöömme. Voit tutustua tietosuojaselosteisiimme tilaisuuksien, tapahtumien ja arvontojen osalta tästä linkistä.