Reppukeräys22

Reppu joka selkään: OP Lounaismaa kerää reppuja vähävaraisten perheiden lapsille

OP Lounaismaa kerää jälleen yhdessä paikallisen diakoniatyön ja nuorisotoimen kanssa reppuja ja koulutarvikkeita lahjoituksina vähävaraisille. Keräyksellä halutaan varmistaa jokaiselle koulutaival, jota käydä hymyssä suin. 

Jo ennen koronakriisiä yli 112 000 lasta Suomessa eli vähävaraisissa perheissä, ja tilanne on muuttunut haastavammaksi pandemian myötä. Näille lapsiperheille kaikki tuki on tervetullutta, ja nyt apua kaivataan etenkin jännittävän koulutien alkaessa. 

OP Lounaismaa tukee tänä vuonna vähävaraisten lasten ja nuorten tasavertaista koulutietä. Keräys toteutetaan yhteistyössä paikallisen diakonian ja nuorisotyön kanssa.

– Kaikilla on oikeus käydä koulua iloiten, ja pienillä teoilla voidaan saada aikaan merkityksellisiä kokemuksia. Haluamme kiinnittää huomiota lapsiperheiden avuntarpeeseen ja kannustaa myös asiakkaitamme hyviin tekoihin, kertoo markkinointipäällikkö Tarja Lahti OP Lounaismaasta. 

Reppu joka selkään -kampanjassa kuka tahansa voi tehdä reppu- tai penaalilahjoituksen. Lahjoittajien toivotaan pakkaavan repun siististi ja lahjoitettavien reppujen olevan uusia. 

Jo kuudennen kerran järjestettävän keräyksen tavoitteena on ilahduttaa kaikenikäisiä koululaisia kautta maan edellisten viiden vuoden tapaan. Aiempina vuosina lahjoituksia onkin saatu merkittävä määrä. 
Lahjoitukset voi toimittaa 11.-29.7. heinäkuuta mihin tahansa Lounaismaan Osuuspankin konttoriin.