OP Luumäen toimitusjohtajaksi on valittu Tiia Pesonen

OP Luumäen hallintoneuvosto on valinnut hallituksen esityksen mukaisesti pankin uudeksi toimitusjohtajaksi tradenomi Tiia Pesosen 22.8.2022 alkaen. Pesonen työskentelee tällä hetkellä OP Luumäen asiakkuuspäällikkönä ja kaiken kaikkiaan hänellä on yli 10 vuoden kokemus erilaisista asiakaspalvelu- ja esimiestehtävistä OP Ryhmässä.

– Tiia Pesonen on antanut pankin hallinnolle hyviä näyttöjä osaamisestaan ja energisyydestään toimiessaan OP Luumäen asiakkuuspäällikkönä. Pesonen ymmärtää työyhteisön hyvinvoinnin tärkeyden ja hän omaa hyvät henkilöstöjohtamisen taidot. Uskomme, että hänen johdollaan pankki, sen asiakkaat ja henkilökunta tulevat voimaan hyvin. Tärkeää on myös se, että Tiia Pesonen on sitoutunut Luumäkeen paikkakuntana, kertoo valintaprosessiin ja haastatteluihin osallistunut OP Luumäen hallituksen puheenjohtaja Teemu Liikkanen.

– Olen erittäin iloinen valinnastani OP Luumäen toimitusjohtajaksi. Yhdessä henkilökunnan ja hallinnon kanssa saamme varmasti paljon hyvää aikaiseksi niin asiakkaille kuin Luumäen talousalueellekin. Pankkimaailma muuttuu ja haastaa meitä, mutta osaavalla henkilöstöllä ja palveluiden saatavuudella pääsemme kuitenkin pitkälle. Työkaluthan meillä on menestykseen ketteränä pankkina, jolla on erinomaiset valmiudet vastata asiakkaiden palvelutarpeisiin, kertoo Tiia Pesonen.

Pankin nykyinen toimitusjohtaja Markku Niskanen siirtyy toisen osuuspankin palvelukseen 22.8. alkaen.

– Toimitusjohtajavaihdoksen kunniaksi järjestämme kahvitarjoilun konttorillamme maanantaina 15.8. kello 9.30–16. Tervetuloa kaikki nykyiset ja uudetkin asiakkaat, Pesonen toivottaa.