Oulun Osuuspankki lakkauttaa Kaakkurin toimipaikan

Oulun Osuuspankin hallitus on päättänyt 27.10.2020 pitämässään kokouksessa lakkauttaa Kaakkurin toimipaikan 29.1.2021. Päätöksen taustalla ovat sekä digitaalisen asioinnin arkipäiväistyminen että kulusäästöt.

Vastuullisuus liittyy Oulun Osuuspankin toimintaan olennaisena osana. Vastuulliseen toimintaan puolestaan yhdistyy kyky tarkastella omaa toimintaa ja uudistaa sitä silloin, kun toimintaympäristö muuttuu merkittävästi. 

–Digitaalinen asiointi, mukaan lukien puhelin- ja verkkoneuvottelut, ovat arkipäivää. Henkilökohtaisen palvelun uudistaminen vaatii uusia toimintatapoja, asiakaspalvelutiloja ja työkaluja, joiden avulla yhteydenpito asiakkaisiin on luontevaa, pankin toimitusjohtaja Keijo Posio kertoo. –Kaakkurin toimipaikka olisi vaatinut kallista remonttia, jotta olisimme pystyneet toimimaan tämä päivän vaatimusten edellyttämällä tavalla. Lakkauttamisen myötä myös vuokrakulut pienenevät merkittävästi. Lähellä, vain 7 kilometrin päässä Kauppakeskus Zeppelinissä, meillä on kuitenkin täyden palvelun toimipaikka, jossa on valmiit ja toimivat tilat.  

Kaakkurin toimipaikan sulkeminen ei edellytä toimenpiteitä pankin asiakkailta, ja esimerkiksi tili- ja lainanumerot säilyvät ennallaan. Muutos ei vaikuta myöskään vakinaisen henkilöstön työsuhteisiin, vaan toimihenkilöt jatkavat Oulun Osuuspankin palveluksessa. 

–Asiakkaamme valitsevat jatkossakin itse, missä ja miten haluavat kanssamme asioida. Vaihtoehtoja on runsaasti. Tulevaisuudessa meillä on entistä paremmat edellytykset vahvistaa muita toimipaikkoja ja tarjota asiakkaille yhä kattavampia palveluita, Posio summaa.