Tärkeää tietoa asiakasneuvotteluista koronavirusepidemian aikana

Voit hoitaa kanssamme pankki- ja vakuutusneuvottelut helposti puhelimella tai verkon kautta koronavirusepidemiasta huolimatta. Suosituksia asiointiin ja lisätietoa ajan varaamisesta löytyy alla olevan linkin takaa.

Mikäli olet sopinut tapaamisesta asiantuntijan kanssa toimipaikassamme, voit vaihtaa aikasi etäneuvotteluajaksi (puhelin- tai verkkoneuvottelu) ottamalla yhteyttä henkilöön, jonka kanssa olet sopinut tapaamisen. Kaikkien asiantuntijoidemme suorat numerot löydät alla olevasta osoitteesta. 

Olemme toistaiseksi peruneet kaikki omat tilaisuudet sekä osallistumisen yhteistyökumppaneidemme järjestämiin tilaisuuksiin. 

Seuraamme ja noudatamme viranomaisten ja OP Ryhmän ohjeistuksia koronaviruksesta. Jos olet oleskellut ulkomailla, altistunut virukselle tai sinulla on epäily tai oireita sairaudesta, emme voi ottaa sinua vastaan pankkimme tiloissa. Haluamme huolehtia sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme terveydestä ja samalla antaa tukemme suomalaiselle terveydenhuollolle minimoimalla tartuntariskin.