OP Koti Pohjoisen isännöintipalvelut kasvavat Oulun alueella

OP Koti Pohjoinen laajentaa omaa isännöintiliiketoimintaa ja ostaa liiketoimintakaupalla Isännöinti J. Koskela Oy:n.

Lehdistötiedote – 19.10.2021 

Keväällä 2021 OP Koti Oulu Oy LKV:n ja OP Koti Lappi Oy LKV:n yhdistymisen myötä perustettu OP Koti Pohjoinen Oy LKV jatkaa kasvun tiellä, kun se ostaa liiketoimintakaupalla Isännöinti J. Koskela Oy:n.

Isännöinti J. Koskela on 2002 perustettu isännöitsijätoimisto ja sillä on tällä hetkellä henkilöstöä viisi henkilöä. Asiakkuuksia Isännöinti J. Koskelalla on Oulussa ja Oulun lähialueilla. 

OP Koti Pohjoisen hallituksen puheenjohtaja Jari Anttila: ”Liiketoimintakaupan myötä OP Koti Pohjoinen vahvistaa asemaansa Oulun alueen isännöintipalveluiden parissa ja saa sen myötä Isännöinti J. Koskelan rautaiset ammattilaiset, vankan osaamisen ja paikallistuntemuksen.”

OP Koti Pohjoisen toimitusjohtaja Jyrki Pyykönen: ”OP Koti Pohjoinen nostaa kaupan myötä Oulun isännöintipalvelut täysin uudelle tasolle. Laajemmat resurssit mahdollistavat laadukkaan isännöintitoiminnan kasvattamisen Oulun alueella. Tavoitteenamme on olla toimialueemme ammattitaitoisin välitys- ja isännöintiyritys. Olemme aidosti koko Pohjois-Suomen asiakkaita palveleva kiinteistönvälitys- ja isännöintiyritys.”

OP Koti Pohjoinen ja Isännöinti J. Koskela ovat syksyn aikana valmistelleet tulevaa kauppaa huolellisesti. Kaupan myötä Isännöinti J. Koskelan henkilöstö ja asiakkuudet siirtyvät OP Koti Pohjoiseen. 


Osapuolet ovat laatineet liiketoiminta- ja yhdistymissuunnitelmat. OP Koti Pohjoisen omistajia ovat Oulun Osuuspankki ja Pohjolan Osuuspankki tasaosuuksin, (50:50). OP Koti Pohjoisen liiketoimintoja ovat asuntojen välitys ja vuokraus, toimitilojen välitys, vuokraus ja arviointi sekä isännöinti.

Lisätietoja 

  • OP Koti Pohjoinen, toimitusjohtaja Jyrki Pyykönen, puh. 0400 287 711
  • OP Koti Pohjoinen, hallituksen puheenjohtaja Jari Anttila, puh. 044 779 7710 
  • Isännöinti J. Koskela, toimitusjohtaja Janne Koskela, puh. 044 970 4600