OP Oulun tapahtumat

Tapahtumat

Tapahtumakalenterista näet kaikki OP Oulun tapahtumat. Tarjolla on ajankohtaisia tuulahduksia finanssialalta, tietoa sinun ja perheesi tai yrityksesi talouden tueksi.

Kaikissa tilaisuuksissamme noudatamme valtioneuvoston ja THL:n voimassa olevia ohjeistuksia koronavirustilanteesta.

Hippo-pesiskoulu 5-12-vuotiaille

Oulun Lippo Juniorien suositut pesiskoulut käynnistyvät eri kentillä ympäri Oulua 7.-20.6.2021!

Tule harrastamaan kesällä pesistä lähellä kotiasi! 

Oulun Lippo Juniorit järjestää suositun Hippo-pesiskoulun 5-12-vuotiaille tytöille ja pojille 12:lla eri kentällä Oulun alueella heti koulujen päätyttyä kesäkuussa. Ryhmiä sekä aamu- että iltapäivisin eri ikäluokille. 

Pesiskoulumaksu on 45 €, sisarusalennus –10 €, sis. vakuutuksen (Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva). Huomioimme toiminnassamme koronaohjeistukset. Tervetuloa mukaan!

Oulun Floorball Club järjestää jo perinteiseksi muodostuneet ja erittäin suositut salibandyn kesäleirit Värtön palloiluhallilla kesäkuussa. 

Leirit on suunnattu 7-12-vuotiaille tytöille ja pojille. Leireillä pelataan, liikutaan monipuolisesti ja opitaan uutta mukavassa yhteishengessä.

 Hippo-salibandyleirit Värtön palloiluhallilla

 • 1. leiri ma-pe 7.6.–11.6. klo 9-15
 • 2. leiri ma-pe 14.6.–18.6. klo 9-15

 

 

 

 

 Hinta OP Oulun omistaja-asiakkaille 20 euron alennuksella eli hintaan 120 € (norm. 140 €). Leirin hintaan sisältyy lounas ja välipala, mukava leirifiilis sekä laadukas valmennus! Tervetuloa leirille!

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset ofbc:n sivulla, linkki alla

Hippo-suunnistukset Hippo opettaa suunnistustaitoja

Hippo-suunnistuskoulussa opit suunnistuksen alkeet ja saat Hippo-suunnistusoppaan. OP  Oulun alueella käynnistyvät seuraavat Hippo-suunnistukset: 

Oulunsalon Vasaman Hippo-suunnistuskoulu 2021

Kaudella 2021 lasten Hippo -suunnistuskoulu järjestetään Oulunsalon kirkonkylän koulun lähiympäristössä. Hippo-suunnistuskoulu on suunnattu 6-12 -vuotiaille lapsille.

Kurssin ajankohta ja paikka

Tapaamisajat ovat maanantaisin  3.5. / 10.5. / 17.5.  klo 18-19
Suunnistuskoulu järjestetään ulkona, joten huomioithan sään mukaisen vaatetuksen.

Kokoontuminen pesäpallokentän puoleisella piha-alueella, osoite: Koulutie 4, Oulunsalo. Opastus Kylänpuolentieltä rastilipuin.

Hinta

Lasten suunnistuskoulun hinta on 30 € / osallistuja, perheen seuraavat lapset 20 € / osallistuja.

Ilmoittautuminen

 • Tapahtumaan järjestetään ennakkoilmoittautuminen, joka päättyy perjantaina 30.4.2021

 • Ilmoittautuminen tapahtuu tällä  ilmoittaumislomakkeella, sekä 

 • maksamalla osallistumismaksu 30 €/20 € Oulunsalon Vasaman suunnistusjaoston tilille 30.4.2021 mennessä: 

  FI87 5740 2720 0339 76 ja viestikenttään teksti ”Hippo 2021” sekä kurssilaisen nimi.

  Huomioithan, että ilmoittautumislomakkeella voi ilmoittaa yhden henkilön kerrallaan. 
  Ilmoittautuminen on sitova kun kurssimaksu on maksettu tilille.

Haukiputaan Heiton Hippo-suunnistuskoulu 2021

Hippo-suunnistuskoulu on 6 – 12 -vuotiaille eri taitotasot huomioiden aloittelijoista kokeneempiin.  Myös vanhemmat ovat tervetulleita. Suunnistuskoulu Haukiputaalla touko-kesäkuun aikana. Lisäksi alueelliset Kompassicup-tapahtumat jotka jatkuvat syyskuulle päättyen yhteiseen palkitsemistilaisuuten. Varaa suunnistuskouluun säänmukainen, ulkoliikuntaan sopiva asu. 

Hippo-suunnistuskoulun kalenteri

pvm aika teema paikka
ma 3.5. klo 18-19 aloitus Keiskan koulu, Haukipudas
ke 5.5. klo 18-19 maastoharjoitus Santaholma, Haukipudas
ma 10.5. klo 18-19 maastoharjoitus Heitonkangas, Haukipudas
ma 17.5. klo 18-19 Kompassicup + harjoitus Haukiputaan koulu
to 20.5. klo 18-19 maastoharjoitus Parkumäki, Haukipudas
su 23.5.  klo 18-19 viestiharjoitus, Kompassicup Oulunsalo
ma 24.5. klo 18-19 maastoharjoitus Takkuranta, Haukipudas
ma 31.5. klo 18-19 maastoharjoitus Virpiniemi, Haukipudas
ke 2.6.  klo 18-19 maastoharjoitus Asemakylä, Haukipudas
kesä-syyskuu Kompassicup Oulun lähialueet + mahdolliset lisäharjoitukset

                

Osallistumismaksu koko kesältä 50 euroa/lapsi, sisar-alennus 10 €. Hinta sisältää kalenterin mukaiset harjoitukset, ohjauksen, lisenssin/vakuutuksen yms mahdolliset kisamaksut . Ilmottautuminen ja lisätietoja Haukiputaan Heiton suunnistajien sivulta.

SK Pohjantähden Hippo-suunnistuskoulu 2021

Tervetuloa Suunnistuskerho Pohjantähden Hippo-suunnistuskouluun! 
 
Haluaisitko oppia suunnistustaitoja? Haluatko kokeilla uutta harrastusta? Tule mukaan Hippo-suunnistuskouluun! Se on tarkoitettu 6-12 vuotiaille lapsille, mutta ota mukaan oma huoltajasi, joten samalla hekin oppivat suunnistamaan. Tästä uusi harrastus koko perheelle!
Suunnistuskoulu pidetään elokuussa maanantaisin klo 18.00 ja harjoituksen kesto on noin tunti.
 
Maanantait Paikka Teema
2.8. Lintulampi Karttakäsite, värit, merkit
9.8. Lintulampi Kartan suuntaaminen
16.8. Hiironen Kartan suuntaaminen
23.8. Hupisaaret Sprinttisuunnistus
Kurssin aikana opit suunnistuksen perusteet ja sen jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa suunnistusharrastusta liittymällä seuran jäseneksi ja lasten ryhmään.
 
Suunnistuskoulun hinta on 30 euroa/lapsi ja se sisältää harjoitukset, oppimateriaalin sekä kurssin lopuksi saatavan diplomin ja mitalin.
Ilmoittautuminen
 
Ilmoita lapsesi kurssille myClubissa oheisesta linkistä viimeistään sunnuntaina 1.8. klo 18.00:
 
Ohjelma opastaa ensin huoltajan luomaan itselleen käyttäjätilin eli myClub ID:n ellei hänellä sellaista ole. Sen jälkeen hän voi luoda lapselleen jäsentilin ja ilmoittaa lapsen suunnistuskouluun.
 
Jos käytät jo myClubia jonkun toisen seuran jäsenenä, niin älä luo uutta käyttäjätunnusta eli myClub ID:tä, vaan kirjaudu sisään vanhalla myClub ID:llä ja etsi seura SK Pohjantähti käyttäen seurahakua. Näin voit jatkossa käyttää molempien seurojen jäsentilejäsi samalla kirjautumisella.
 
Ilmoittautumisen yhteydessä saat laskun, jolla maksat kurssille osallistumisen.
Ongelmatilanteissa ota yhteyttä mervi.holster (a) hotmail.com.
 
Tarkemmat tapahtumatiedot
Jokaisen harjoituksen tarkemmat tiedot paikasta, ohjeista yms. tulevat myClubiin. Aloituskerralla kokoonnumme Lintulammen koululla Haapanatie 33, 90150 Oulu.
Varustaudu sään mukaisilla ulkoliikuntavaatteilla ja ota mukaan juomapullo. Karttaa varten saat ohjaajilta karttamuovin.
 

Koronaohjeet

Harjoitukset pidetään ulkona ja turvavälejä noudattaen. Käsidesiä on saatavilla ja sitä käytetään ennen harjoitukseen lähtöä. Lapset suunnistavat harjoituksen oman huoltajan kanssa ohjaajien antamien ohjeiden perusteella. Tämän vuoksi huoltajan/huoltajien läsnäolo paikalla on välttämätön. Ohjaajia on myös maastossa opastamassa. Harjoituksen jälkeen ilmoittaudut ohjaajalle ennen kotiin lähtöä. Jos lapsella on mitään mahdollisesti koronaan viittaavia oireita, jää kotiin. Karttatiedosto voidaan lähettää sähköpostilla ja radan voi käydä kiertämässä omatoimisesti myöhemmin.

 

Hippo-yleisurheilukoulu Tule mukaan liikkumaan!

Oulun Pyrinnön ja OP Oulun Hippo-yleisurheilukoulut tuovat monipuolisen liikuntaharrastuksen lähelle kotia 

3–11-vuotiaille järjestetyissä alueellisissa Hippo-yleisurheilukouluissa liikutetaan peräti kuudella eri alueella: Hiukkavaara, Hintta, Kaakkuri, Jäälin Laivakangas, Lintulampi ja Ritaharju. 

Alueilla hyödynnetään koulujen pihoja ja lähiliikuntapaikkoja. Kun liikutaan lähellä, niihin oli helppo tulla. Harrastus lähellä ilahduttaa sekä vanhempia että lapsia. Tämä on helppo tapa kokeilla, osallistua ja innostua lajista. Yleisurheilukoulussa kehittyvät fyysisten ominaisuuksien lisäksi myös tunne- ja vuorovaikutustaidot. Erityistä tukea tarvitsevat lapset voivat osallistua huoltajan arvion mukaan itsenäisesti tai avustaja voi tulla mukaan apuohjaajana

Yleisurheilukoulu kokoontuu kesä-elokuussa kerran viikossa yhteensä 9 kertaa. 

OP Oulun omistaja-asiakkaan etuna Oulun Pyrinnön OP Oulu Hippo-yleisurheilukoulu 59 € (normaali 77 €), etu 18 €. Etu on voimassa 30.4.2021 mennessä tehtyihin ilmoittautumisiin. Omistaja-hinta valitaan ilmoittautumisen maksun yhteydessä.