Juoksutapahtuma

OP Oulun yhteistyökumppaniksi?

Haluamme olla läsnä siellä, missä asiakkaammekin ovat. Haluamme myös tehdä sellaisia paikallisia tekoja, joilla on merkitystä ja jotka edustavat arvojamme ja sponsorointilinjaustemme mukaista yhteistyötä.

Kumppanuuksia valittaessa annamme painoarvoa sille, että voimme tehdä asioita, jotka ovat yhteiskunnallisesti merkittäviä, alueellisesti vaikuttavia, kohderyhmää kiinnostavia sekä korkeatasoisia ja kehittyviä. Olennaista on myös, että yhteistyökumppanimme toimivat vastuullisesti ja kestävien arvojen mukaisesti. OP Oulu ei sponsoroi yksityishenkilöitä, yksilöurheilijoita tai yksittäisiä joukkueita, vaan taustayhteisöjä, eikä tue uskonnollista tai poliittista toimintaa. Valtakunnallisiin hankkeisiin osallistumme osana OP Ryhmää.

Kumppanuushaku kerran vuodessa

Teemme vuosittain yhteistyötä kymmenien toimialueemme (Oulu, Kempele, Ii, Muhos ja Pyhäntä) yhteisöjen kanssa. Tasapuolisuussyistä haemme paikallisia yhteistyökumppaneita kerran vuodessa sähköisen haun kautta. Näin meillä on mahdollisuus hajauttaa tukea sekä alueellisesti että toimialoittain, jotta mahdollisimman moni pääsisi hyötymään kumppanuudesta.

Kumppanuushaku vuodelle 2023 avautuu tällä sivulla 14.11.2022 ja päättyy 31.12.2022. Pyydämme tarvittaessa lisätietoja ja ilmoitamme päätöksistä valituille yhteistyökumppaneille. 

Tervetuloa hakemaan kumppaniksemme!