Lapsi, reppu ja käsi kädessä

Yhdessä parempaa huomista

Vastuullisuus lähtee Oulun Osuuspankin perustehtävästä ja arvoista.

Oulun Osuuspankin tehtävänä on edistää asiakkaidensa ja koko toimintaympäristönsä taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. 
Pankin menestys luo vakautta ja vaurautta, josta hyötyvät sekä asiakkaat että koko yhteisö. 

Voimakkaasti kehittyvä ja eteenpäin katsova, yli 84 000 asiakkaan omistama Oulun Osuuspankki on aidosti paikallinen. Se kuuluu suomalaiseen OP Ryhmään ja on yksi suurimmista osuuspankeista. Pankilla on toimipaikka viiden kunnan (Oulu, Kempele, Muhos, Ii ja Pyhäntä) alueella ja työllistää yli 200 finanssialan asiantuntijaa. Asiantuntijat tarjoavat ratkaisut ja parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen kaikissa pankki- ja vakuutustarpeissa asiakkaan valitsemassa kanavassa: verkossa, OP-mobiilissa, puhelimessa tai kasvotusten kahdeksassa toimipaikassa.

Vastuullisuus on syvällä yli satavuotiaan pankin perimässä. Se näkyy isoina ja pieninä arjen tekoina, jotka kuuluvat jokaisen osuuspankkilaisen päivään, päätöksiin ja toimintaan. Pankki mm. 

  • tukee alueen yleishyödyllisiä yhteisöjä, kuten urheiluseuroja ja kulttuuritoimijota,
  • tarjoaa kesätyö- ja harjoittelupaikkoja nuorille,
  • rahoittaa paikallisia yrityksiä, minkä turvin ne ovat voineet laajentaa toimintaansa, tehdä investointeja ja luoda työpaikkoja,
  • järjestää senioreille digiopastusta ja nuorille koulutusta taloustaitojen parantamiseen,
  • kohtaa asiakkaitaan ympäristöä ja aikaa säästävien etäyhteyksien avulla ja
  • pitää yllä henkilökunnan tietosuojaan liittyvää osaamista.

Yhteistyökumppanit sähköisen haun kautta

Teemme vuosittain yhteistyötä kymmenten paikallisten, yleishyödyllisten yhteisöjen kanssa ja tasapuolisuussyistä haemme paikallisia yhteistyökumppaneita kerran vuodessa avoinna olevan sähköisen haun kautta. Näin meillä on mahdollisuus hajauttaa tukea sekä alueellisesti että toimialoittain, jotta mahdollisimman moni paikallinen toimija pääsisi hyötymään kumppanuudesta.

Järjestämme seuraavan kumppanuushaun jälleen 15.11.-31.12.2021. Toivotamme yhdistyksenne tervetulleeksi hakemaan mukaan yhteistyökumppaneidemme joukkoon!