OP Päijät-Häme kutsuu omistaja-asiakkaitaan valitsemaan vastuullisuustekoja

Perustehtävänämme on edistää omistaja-asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia sekä turvallisuutta. Lokakuussa kutsumme omistaja-asiakkaamme vaikuttamaan vastuullisuustekojemme valintaan.

Haluamme kehittää OP:n perustehtävästä kumpuavaa vastuullisuustyötä tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Osana omistaja-asiakasohjelmaamme kutsumme nyt toista kertaa omistaja-asiakkaamme osallistumaan tulevien vastuullisuustekojemme valintaan.

- Vuonna 2020 lahjoitimme yhteensä 20 000 euroa vähävaraisille lapsiperheille, yksinäisten ikäihmisten auttamiseen ja nuorten syrjäytymisen ehkäisyyn. Lahjoitus tehtiin omistaja-asiakkaidemme antamien ehdotusten perusteella, kertoo toimitusjohtaja Mika Kivimäki.

OP Mediassa on 4.-31.10. avoinna kyselylomake, jolla voit ottaa kantaa OP Päijät-Hämeen vastuulli-suustyöhön. Lomake löytyy osoitteesta www.op-media.fi/kaikkien-aikojen-tekoja. Osallistuminen kyselylomakkeen kautta on helppoa eikä se edellytä kirjautumista tai rekisteröitymistä.

- Toimimme nyt ja tulevaisuudessa asiakkaidemme ja toimialueemme parhaaksi. Muutos kohti kestävää tulevaisuutta tehdään yhdessä, ja kutsummekin jälleen kaikki omistaja-asiakastamme vaikuttamaan tuleviin vastuullisuustekoihimme, jatkaa Kivimäki.

Vuonna 2020 tuimme senioreiden digitaitoja Varmuutta verkkoon -digiopastuksin, opastimme nuoria taloustaidoissa oppilaitosten kanssa yhteistyössä sekä tuimme lasten ja nuorten liikkumista seurayhteistyön ja omatoimisten Hippo-kisojen kautta. Henkilö- ja yritysasiakkaiden taloudellista tilannetta helpotimme koronakriisin aikana tarjoamalla lyhennysvapaata. Koronakriisissä pk-yrityksiä tuettiin myös liiketoiminnan digitalisoimisessa järjestämällä maksuttomia valmennuksia verkkokaupan perustamiseen ja verkkomarkkinointiin.

Lisätietoja
paijat-hameen.viestinta@op.fi