OP Päijät-Häme ja Lahden Suunnistajat -37 tuovat suunnistuksen luoksesi

OP Päijät-Hämeen ja Lahden Suunnistajat -37:n yhteistyö tiivistyy entisestään. Tulevalla suunnistuskaudella pankki näkyy entistäkin vahvemmin Lahden Suunnistajat -37 tapahtumissa.

Kevätkausi ja erityisesti huhtikuu on OP Päijät-Hämeen ja Lahden Suunnistajat -37 välisen yhteistyön osalta erittäin tapahtumarikas. Yhteisten tapahtumien avulla halutaan tukea päijäthämäläistä yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia sekä liikuttaa yhteisöämme.

- Yhteistyömme Lahden Suunnistajien kanssa liikuttaa monia jalkapareja, niin lapsia, kuin aikuisiakin. Tulevalla suunnistuskaudella omistaja-asiakkaamme saavat yhteistyösopimuksemme perusteella etuja ja pääsevät tutustumaan suunnistuksen saloihin. Perustehtävämme mukaisesti haluamme edistää päijäthämäläisten hyvinvointia, kertoo pankinjohtaja Ilona Iiskonmäki.

Tulevat tapahtumat:

Hippo-pääsiäissuunnistus 17.4.2022

Tapahtuma aloittaa yhteisen suunnistuskauden pääsiäissunnuntaina 17.4.2022. Hippo-pääsiäissuunnistuksessa etsitään yllätyksiä somevihjeiden avulla Lahden alueelta koko perheen voimin. Vihjeet julkaistaan OP Päijät-Hämeen ja Lahden Suunnistajat -37 Instagram-tileillä sekä Hippo-pääsiäissuunnistus Facebook-tapahtumassa.

Suunnistusjuhlaa urheilukeskuksessa tiistaina 19.4.2022

OP Päijät-Häme ja Henri Hippo suuntaavat karttansa kohti Lahden Urheilukeskusta tiistaina 19.4.2022.

Urheilukeskuksen ympäristössä vietetään suunnistusjuhlaa Hippo-suunnistuskoulun ensimmäisen maksuttoman tutustumiskerran ja OP Päijät-Hämeen isännöimän päijäthämäläisten iltarastien merkeissä. Iltarasti-isännyyden kunniaksi OP:n omistaja-asiakkaat pääsevät iltarasteille suunnistamaan etuhintaan.

Hippo-suunnistuskoulusta intoa suunnistuksen saloihin

Hippo-suunnistuskoulu on Suunnistusliiton, suunnistusseurojen ja OP:n paikallisesti toteutettamaa lasten suunnistustoimintaa. Harjoituksiin osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta lajista. 

Lahden Suunnistajat -37 ja OP Päijät-Häme ovat osana yhteistyötään järjestäneet Hippo-suunnistuskouluja jo vuosien ajan. Laadukkaasti toteutettu ja monipuolinen suunnistuskoulu kerää vuosittain noin 100 harrastajaa eri ikäryhmiin ja on säilyttänyt suosionsa vuosien varrella. Uusia harrastajia ilmoittautuu mukaan vuosittain, erityisesti nuorimpien lasten ryhmiin.

- Suunnistuskoulun alussa paneudutaan karttamerkkien ja perussuunnistustaitojen opetteluun. Pidemmälle suunnistuksen saloihin ehtineet syventävät taitojaan ohjaajien opastuksella. Suunnistuskoulun harjoituksissa tietysti suunnistetaan, mutta isossa roolissa ovat myös pelit ja leikit. Toivotamme kaikki perheet mukaan yhteisöllisen ja mukavan harrastuksen pariin, kannustaa suunnistuskoulun rehtori Kirsi Kiiskinen.

Hippo-suunnistuskoulun ensimmäinen kerta, tiistaina 19.4. Lahden Urheilukeskuksella, on kaikille lapsille ja perheille maksuton tutustumiskerta. Toinen maksuton tutustuminen toimintaan järjestetään maanantaina 25.4. Länsiharjun koulun ympäristössä. Molemmilla kerroilla lapsille on tarjolla mielekästä ja monipuolista suunnistuspuuhaa.

- Hippo-suunnistuskoulu saa vuosittain kiitosta erityisesti sen laadukkuudesta. Kiitos siitä kuuluu kaikille aktiivisille ja osaaville ohjaajille sekä tietysti toimintaa organisoiville Hippo-suunnistuskoulun rehtorille ja koordinaattorille. OP Päijät-Hämeen tuki seurallemme ja etenkin lasten suunnistuskoululle on ollut ensiarvoisen tärkeää. Onkin ilo jatkaa ja tiivistää toimivaa yhteistyötämme entisestään, kommentoi Lahden Suunnistajat -37 toiminnanjohtaja Petteri Huikko.