koulureppuja

Yli 3200 koululaista sai uudet reput Hope ry:n ja OP Ryhmän keräyksen kautta

HOPE – Yhteisesti ja yhdessä ry ja OP Ryhmä keräsivät yhteistyössä heinäkuun ajan reppuja, jotka lahjoitetaan vähävaraisten perheiden koululaisille. Keräykseen osallistui tuhannet ihmiset ympäri Suomen – OP Päijät-Hämeessä reppuja kerättiin yhteensä 40 kappaletta.

Koronapandemia on tiukentanut vähävaraisten lapsiperheiden tilannetta entisestään ja HOPE ry:n toiminnan piirissä oleville lapsiperheille kaikki apu on tärkeää. Jo viidettä kertaa järjestetyllä Reppu joka selkään -keräyksellä varmistetaan, että mahdollisimman moni lapsi saa aloittaa koulutiensä samalta viivalta muiden kanssa.

– Haluamme edistää lasten ja nuorten hyvinvointia konkreettisilla teoilla osana vastuullisuustyötämme. Olemme iloisia, että näin moni asiakkaistamme ja henkilöstöstämme lähti yhdessä tekemään hyvää ja osallistui keräykseen. Iso kiitos vielä kaikille lahjoittajille, sanoo OP Päijät-Hämeen toimitusjohtaja Mika Kivimäki.

Reput on toimitettu elokuun alussa HOPE ry:lle, joka lajittelee ja jakaa lahjoitukset suoraan niitä tarvitseville koululaisille. Keräyksen avulla OP Ryhmän toimipisteissä kerättiin yhteensä 3266 reppua sekä lukematon määrä penaaleja ja muita kouluvälineitä eri puolilla Suomea. Reppukeräys järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017, jolloin reppuja kerättiin tuhansia.