Henry Lahdensuo, Taru Kemppainen, Päivi Haljoki, Marjukka Turunen, Tuomas Tikkala

OP Private – vastuullista ja vakaata varallisuudenhoitoa Päijät-Hämeessä

Tule meidän asiakkaaksi. Pidämme hyvää huolta varallisuudestasi. Toimimme paikallisesti ja lähellä sinua.

Yksilöllistä varainhoitoa OP Private-palvelulla

Asiointi henkilökohtaisen varainhoitajasi kanssa on helppoa ja joustavaa. Hoidamme kaikki talouteesi liittyvät asiat kokonaisvaltaisesti saman katon alla. Tarjoamme laajat ja kilpailukykyiset ratkaisut, jotka tukevat arkeasi. Olemme luotettava kumppani, joka kulkee rinnallasi kaikissa elämän vaiheissa ja käännekohdissa.
 
Kuuntelemme tarkasti toiveitasi, kartoitamme huolella tarpeesi ja teemme sinulle näiden pohjalta ehdotuksen yksilöllisestä sijoitusratkaisusta, joka tukee nykytilannettasi ja auttaa myös varautumaan tulevaisuuteen. Private Banking -palvelumme sopii ensisijaisesti sinulle, jolla on yli 300 000 euron sijoitusvarallisuus.
 
Henkilökohtainen varainhoitajasi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä ja huolehtii omaisuudestasi tai toimii asiantuntija-apunasi ja sijoituskonsulttinasi. Luomme ratkaisun ja toimimme tavalla, joka on sinulle parhain ja tilanteeseesi sopivin.
 

OP Private -asiakkaana saat käyttöösi seuraavat edut:

 
 • Henkilökohtaisen varainhoitajasi aktiivinen yhteydenpito, sijoituskonsultointi ja raportointi.
 • Käytössäsi on laajennettu sijoitusratkaisujen valikoima kuten OP-Private rahastot, yksilölliset sijoitusvakuutuskuoret ja vaihtoehtoiset sijoitukset.
 • Maksuttomat kurssi-, uutis- ja sijoitustutkimukset.
 • Voit käyttää lakipalveluitamme erityiseduin.
 • Saat maksutta käyttöösi kattavat lisäpalvelut sisältävät OP Platinum tai OP Gold -kortin.
 • Pohjola Vakuutuksen Mittaturva ja Autoturva 10 % alennuksella. Lisäksi vakuutusasiantuntijamme varmistavat kokonaisvaltaisen vakuutusturvasi. 
 • Oma Private-osio OP-mobiilissa.
 • Laadukkaat asiakastilaisuudet.
Olemme vastuullinen toimija, jolle paikallisen yhteisön hyvinvoinnin edistäminen menestymisen tukeminen ovat toiminnan ytimessä. Vahva ja laaja-alainen vastuullisuusohjelmamme ulottuu monille sektoreille. Tämä näkyy useina yhteistyömalleina paikallisten seurojen ja yhdistysten kanssa ja erilaisina lahjoituksina, joiden valintaan osallistamme asiakkaitamme kuuntelemalla ja keräämällä vuosittain heidän ehdotuksensa tukea tarvitsevista kohteista.
Lue lisää OP Private -varainhoidosta
Pidämme huolen siitä, että sinun varallisuutesi on parhaassa mahdollisessa hoidossa.
Ota yhteyttä paikallisiin asiantuntijoihimme OP Privatessa
    
  
  
  
  
                        Päivi Haljoki, Taru Kemppainen