toimihenkilöt konttorin toisen kerroksen tiloissa

Tervetuloa asioimaan uudistettuun Trion konttoriin

Trion konttorin uudistetut tilat ovat nyt valmiit. Pääovemme löydät Trion konttorin 2. kerroksessa 18.9.2023 alkaen. Uudistuksen peruskiviä ovat turvallisuus, toiminnallisuus, terveys ja ekologisuus.

Kokonaisvaltaisen konttoriuudistuksen myötä tilat tukevat muuttuvaa palvelukysyntää ja luovat asiakkaille viihtyisän, miellyttävän ja tietoturvallisen asiointiympäristön. Uudet toimitilat palvelevat paremmin myös pankin henkilöstöä ja mahdollistavat joustavan ja monimuotoisen työskentelyn.

Saapuminen Trion konttoriin

Löydät konttorin pääoven helposti kauppakeskuksen 2. kerroksesta Päijänne-aukiolta, nousemalla sinne joko liukuportailla tai hissillä.

Olemme täällä sinua varten

Tutut toimihenkilöt ja samat palvelut ovat edelleen saavutettavissasi, nyt vaan hiukan eri paikoissa kuin ennen. 

2.kerros

Heti pääovilta, Bistro Welliä vastapäätä sisään tultaessa löydät pankkimme sydämen, infopisteen. Infopisteessä sinua autetaan lyhyissä asioissa sekä ohjataan oikeaan paikkaan palveltavaksi. Infopisteen kautta pääset mm. asioimaan tallelokerollasi.

Tästä kerroksesta infon vierestä löydät lisäksi kassapalvelumme, jotka ovat avoinna ma-pe 9.30-12.30, kuten ennenkin. Sisäänkäynti kassapalveluihin löytyy konttorimme Palvelutorin puoleisesta kulmasta.

OP Kodin asiantuntijat ovat valmiina auttamaan sinua asunnon myyntiin ja ostoon liittyvissä asioissa infon ja kassapalveluiden välittömässä läheisyydessä. OP Kotiin pääset suoraan kauppakeskuksen puolella sijaitsevasta ovesta.

Toisessa kerroksessa on useita neuvottelutiloja, joissa asioit silloin, kun olet varannut ajan tapaamiseen. Varattuun tapaamiseen saapuessasi voit istuutua odottamaan infopisteen vierestä löytyvän aulan odotustilaan. Yhteyshenkilösi tulee sinua vastaan.

3.kerros

Kolmannessa kerroksessa on useita neuvottelutiloja, joissa tavataan asiakkaita ennalta sovittuina ajankohtina. Varattuun tapaamiseen saapuessasi voit istuutua odottamaan toiseen kerrokseen infopisteen vierestä löytyvän aulan odotustilaan, sinun ei tarvitse erikseen ilmoittautua infoon. Yhteyshenkilösi tulee sinua vastaan.

Koko konttorissamme on käytössä langaton vierailijaverkko, OPGuest, jonka salasanan saat toimihenkilöiltä. Verkko toimii ainoastaan OP:n tiloissa.

Paikallisuus uudistuksen keskiössä

Konttorin uudistus on työllistänyt vuoden 2023 aikana noin 20 päijäthämäläistä. Kaikki urakoitsijayritykset ovat paikallisia toimijoita. Kalusteiden hankinta on suurilta osin keskitetty paikalliselle Iskulle sekä useita puurakenteita ja mittatilauskalustoja on ansiokkaasti valmistanut hollolalainen Salkapuu.

Neuvotteluhuoneet on nimetty paikallisten luontokohteiden mukaan. Henkilökunta sai ehdottaa päijäthämäläisiä luontokohteiden nimiä, joista eniten ehdotuksia saaneet valittiin. Neuvotteluhuoneiden nimissä mukana mm. Vesijärvi, Hiidenvuori, Kiikunlähde ja Rautvuori.

Terveys- ja tietoturvallisuutta materiaaleilla

Sisustuksen materiaali- ja rakennevalinnoilla on haluttu vahvistaa tietoturvaa, hyvää ergonomiaa, terveysturvallisuutta sekä viihtyisyyttä. Koko konttorin sisustus on toteutettu OP Ryhmän toimitilakonseptin mukaisesti.

Asiakasneuvottelutilat ovat äänieristettyjä Vetrospace-moduuleja. Jokaisessa neuvottelutilassa on erillinen ilmanvaihto sekä korkeussäädettävä pöytä. Nämä asiat takaavat mukavan neuvottelukokemuksen, niin asiakkaalle, kuin toimihenkilölle.

Konttorissa on monessa paikassa palamattoa. Tällä valinnalla on haluttu vaikuttaa äänenvaimennukseen ja viihtyisyyteen. Matto on suomalainen, M1-sertifikaatin ja korkeimman tason Indoor Air Comfort Gold -sisäilmasertifiikaatin saanut tuote. Nämä sertifikaatit viestivät maton olevan hajuton, vähäpäästöinen sekä pölyämätön.

Infopisteessä sekä kassapalveluissa pöydät ovat korkeussäädettäviä, jotta asiointi sujuu mukavasti henkilön pituudesta riippumatta.

Miten varaan ajan tapaamiselle?

Voit tavata asiantuntijoitamme juuri sinulle sopivalla tavalla.

Tapaamisajan saat varattua näppärästi verkosta kirjautumalla op.fi -palveluun tai soittamalla puhelinpalveluumme 0100 0500 (ma–pe 8–16, kortit ma–pe 8–19. Puhelun hinta: pvm/mpm. Hinta koskee myös jonottamista).

Jäikö jokin asia askarruttamaan?

Voit pyytää lisätietoja tai antaa palautetta konttorin uudistushankkeesta sähköpostitse paijat-hameen.viestinta@op.fi.