Varmuutta verkkoon: Tervetuloa digiopastukseen!

Oletko tutustunut OP:n digipalveluihin? Tuntuuko, että ennen pankin palvelujen käyttöönottoa tarvitsisit apua puhelimesi tai tablettisi käytössä? Vai kaipaatko apua digitaalisten pankkipalvelujen, kuten OP-mobiilin käyttöön tai esimerkiksi Mobiiliavaimen käytön aloittamiseen?

Järjestämme maksutonta digiopastusta asiakkaillemme. Mikäli sinusta tuntuu, että tarvitset apua ja tukea puhelimesi tai tablettisi käytössä ja eri ominaisuuksien hyödyntämisessä, voit tulla konttorillemme digituki-päivänä ja saat apua oman laitteesi käytössä. OP:n digipalveluiden käyttöopastusta saat taas osallistumalla tilaisuuksiimme tai varaamalla ajan henkilökohtaiseen opastushetkeen konttorillamme.

tapahtumassa
Varmuutta verkkoon ja liikettä niveliin 10.1.2023 Pajulahdessa

Tiistaina 10.1.2023 klo 9.00-14.00 Liikuntakeskus Pajulahdessa

Tervetuloa OP Päijät-Hämeen ja Liikuntakeskus Pajulahden yhdessä järjestämään digitaito- ja hyvinvointitapahtumaan. 
 
Tapahtumassa OP Päijät-Hämeen asiantuntijat auttavat ja opastavat sinua hoitamaan pankkiasioitasi turvallisesti verkossa omalla laitteellasi. Voit myös saada tukea pankkiasioiden hoitamiseen ilman tietokonetta tai älypuhelinta. Saat myös neuvoja ja vinkkejä digilaitteiden turvalliseen käyttöön.

Päivän aikana syödään maittava lounas ja pidetään kaksi ohjattua liikuntaosuutta pituus- ja korkeushyppääjä Ringa Ropon johdolla. 

Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, jotka tarvitsevat tukea OP:n digipalveluiden ja oman mobiililaitteensa käytössä ja henkilöille, jotka toivovat opastusta oman hyvinvoinnin ja liikuntaharrastuksen edistämiseen. Tilaisuus järjestetään mikäli vähimmäisosallistujamäärä (20 henk.) täyttyy. OP Päijät-Häme ja Liikuntakeskus Pajulahti järjestävät bussikuljetuksen Lahdesta Pajulahteen tapahtumapäivänä. 

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan 31.12.2022 mennessä tästä linkistä.

toimipisteessä
Varaa henkilökohtainen opastusaika konttorille

Voit varata ajan tapaamiseen asiantuntijamme kanssa, jossa yhdessä opettelette OP:n digipalvelujen, kuten OP-mobiilin käyttöä.

Tee tästä ajanvaraus

Tervetuloa mukaan! 

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse paijat-hameen.viestinta@op.fi.