jääkiekko

Yhteistyön periaatteet

OP Päijät-Häme tukee toimialueellaan monipuolisesti urheilua, kulttuuria ja erilaista järjestötyötä.

Teemme yhteistyötä toimialueellamme Päijät-Hämeessä urheilu-, kulttuuri-, ja järjestötoimijoiden kanssa. Tavoittelemme yhteistyökumppanuuksia, jotka hyödyttävät yhteistyön molempia osapuolia ja omistaja-asiakkaitamme. Tähtäämme kokonaisvaltaiseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön alueellisesti merkittävien toimijoiden kanssa. Mieluiten lähdemme mukaan hankkeisiin, joista myös omistaja-asiakkaamme voivat saada etuja.

Odotamme yhteistyökumppaneiltamme omaamme vastaavaa arvomaailmaa: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhteisöllisyys ovat toimintamme keskiössä. Erityisesti toivomme yhteistyökumppaneiltamme mahdollisuutta tarjota etuja omistaja-asiakkaillemme. Emme tee yksittäisiä joukkue- tai yksilötason sopimuksia, vaan sovimme yhteistyöstä yhdistys- ja seuratasolla. Valtakunnallisiin hankkeisiin osallistumme osana OP Ryhmää.

Haluatko yhteistyökumppaniksemme?

Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, lähetä meille ehdotus yhteistyöstä oikean reunan "Hae yhteistyökumppaniksi!" -painikkeesta.

Käsittelemme hakemukset kahdesti vuodessa maalis- ja syyskuussa. Pyydämme tarvittaessa lisätietoja ja ilmoitamme päätöksistä valituille yhteistyökumppaneille.

Voit kysyä lisätietoja yhteistyöstä sähköpostitse paijat-hameen.viestinta@op.fi

Haluaisiko yrityksesi tarjota etuja OP Päijät-Hämeen omistaja-asiakkaille?

Haluamme tarjota yhteistyöyrityksillemme mahdollisuuden tavoittaa OP Päijät-Hämeen omistaja-asiakkaat koko toiminta-alueellamme Lahden ja Heinolan kaupungeissa sekä Hollolan ja Iitin kunnissa, ja tuoda omistaja-asiakkaillemme uusia, ainutlaatuisia ja monipuolisia paikallisia etuja.

Etuja vastaan tarjoamme mahdollisuuden tavoittaa uusia asiakkaita ja digitaalista näkyvyyttä yritysasiakkaillemme OP-mobiili -sovelluksessa ja sosiaalisessa mediassa. Lisäksi viestimme eduista konttoreiden infonäytöillä. OP-mobiilista löytyy jo nyt useita paikallisia ja valtakunnallisia etuja: esimerkiksi yhteistyökumppaniyritysten etuja tuotteista ja palveluista, sekä etuja paikallisiin urheilu- ja kulttuuritapahtumiin. Edut ovat tarjolla yli 52 000 omistaja-asiakkaallemme.

Alennus voi olla esim. prosenttimääräinen etu kaikista tai tietyn tuoteryhmän tuotteista. Edun tulee olla ainutlaatuinen (ei kaikille asiakkaille tarjolla) ja riittävän yksinkertaisesti viestittävä. Yksityiskohdista ja sopimuksen kestosta neuvotellaan pankin kanssa, mutta ehdotuksesi tai kiinnostuksesi yhteistyöhön voit lähettää OP Päijät-Hämeen markkinointiin ja viestintään osoitteeseen paijat-hameen.viestinta@op.fi.

Tutustu omistaja-asiakasetuihin

Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamme vaihtuvia etuja ja alennuksia omistaja-asiakkaillemme. Etuja markkinoidaan OP Päijät-Hämeen Facebookissa ja Instagramissa.