OP Pohjois-Karjala uudistaa palveluitaan toukokuussa

OP Pohjois-Karjalan kassapalveluiden aukioloajat muuttuvat 1.5.2020 alkaen. Uudistuksen jälkeen pankki pystyy paremmin vastaamaan asiakaskäyttäytymisen ja palvelukysynnän muutokseen. Palveluajat muuttuvat jonkin verran ilman ajanvarausta asioimaan tuleville asiakkaille sekä kassapalveluja tarvitseville. Kassapalveluita ovat mm. käteisen nosto ja talletus, laskujen maksaminen ja maksuosoituksen lunastus.

Kassapalveluissa asioivat haluavat keskittää asiointinsa aamupäiviin. Asiakkaiden toiveiden mukaisesti avaamme jatkossa puoli tuntia aikaisemmin. Asioinnin sujuvuuden parantamiseksi lisäämme myös konttoreissa olevien palvelupisteiden määrää, pankinjohtaja Helvi Varpiola kertoo.

Toukokuusta lähtien kassapalvelut ovat avoinna Joensuun konttorissa ma-pe klo 9.30-12.30, Lieksan ja Nurmeksen konttoreissa ma, ke ja pe klo 9.30-12.30 sekä Juuan konttorissa ti ja to klo 9.30-12.30. Kontiolahden ja Valtimon konttoreissa pankki tarjoaa jatkossa asiantuntijapalveluita ajanvarauksella.
1.5. lähtien pankin neuvonta palvelee Joensuun, Lieksan ja Nurmeksen konttoreissa joka arkipäivä 9.30-16.30. Ajanvarauksella neuvotteluaikoja on mahdollista saada klo 9-19.

Päivittäiset pankkipalvelut siirtyvät entistä enemmän sähköisiin kanaviin ja niiden kysyntä konttoreissa on vähentynyt merkittävästi. Selvitystemme mukaan pankkimme kassa- ja käteispalveluja käyttävien asiakkaiden määrä on laskenut kahden vuoden aikana huomattavasti, OP Pohjois-Karjalan konttoreissa keskimäärin noin 40 prosentilla, Varpiola lisää.

OP Pohjois-Karjala on yhteydessä Kontiolahdella ja Valtimolla aktiivisesti kassapalveluita hyödyntäviin asiakkaisiinsa. Jokaisen kanssa keskustellaan, kuinka asiointi hoituisi jatkossa mahdollisimman sujuvasti ja turvallisesti käyttämällä muita käteisen nostamisen ja laskujen maksun mahdollisuuksia.

OP:n asiakkaat voivat nostaa käteistä rahaa OP:n pankkikorteilla K-ruokakauppojen, R-kioskien, Tokmannin ja Neste-palveluasemien kassoilta sekä Otto.-automaateilta ympäri Suomen. Kauppaliikkeiden nostopaikat tunnistaa Osta & Nosta -tunnuksesta. OttoPlus.- ja TalletusOtto.-automaateilla voi käteisen nostamisen lisäksi myös tallettaa käteistä.

Ajanvarauksen neuvotteluun asiakkaat voivat tehdä numerosta 0100 0500, OP-mobiilissa, op.fi-palvelussa tai konttorissa. OP Pohjois-Karjala tarjoaa kattavasti asiantuntijapalveluita kaikissa konttoreissa sekä kasvokkain että verkko- ja puhelinneuvotteluina.